Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Morgan Stanley: Με κέρδη άφησε πίσω της τις ζημιές

Κέρδη έναντι ζημιών ανακοίνωσε η Morgan Stanley για το γ΄ τρίμηνο του έτους ξεπερνώντας με ευκολία τις εκτιμήσεις των αναλυτών της Wall Street, όπως αναφέρουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Ειδικότερα, η Morgan Stanley ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 906 εκατ. δολ. ή 45 cents ανά μετοχή από ζημιές 1,02 δισ. δολ. ή 55 cents ανά μετοχή ένα χρόνο νωρίτερα. Το αντίστοιχο τρίμηνο του 2012 η τράπεζα είχε καταγράψει επιβαρύνσεις άνω των 2 δισ. δολ. σε σχέση με τις αλλαγές που έγιναν στην αποτίμηση του χρέους της.

Χωρίς να περιλαμβάνεται ο αντίκτυπος από τις αλλαγές στην αποτίμηση του χρέους, τα κέρδη ανά μετοχή ήταν 50 cents από 28 cents ένα χρόνο νωρίτερα.

Τα κέρδη από συνεχιζόμενες δραστηριότητες διαμορφώθηκαν σε 888 εκατ. δολ. ή 44 cents ανά μετοχή από ζημιές 1 δισ. δολ. ή 55 cents ανά μετοχή το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Τα έσοδα της Morgan Stanley ανήλθαν σε 7,9 δισ. δολ. το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου, από 5,3 δισ. δολ. ένα χρόνο νωρίτερα. Χωρίς να περιλαμβάνεται η προσαρμογή στην αποτίμηση του χρέους, τα καθαρά έσοδα ανήλθαν σε 8,1 δισ. δολ. από 7,5 δισ. την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών σε δημοσκόπηση της Thomson Reuters τοποθετούσαν τα κέρδη στα 40 cents ανά μετοχή, με έσοδα 7,7 δισ. δολ. χωρίς να περιλαμβάνεται η προσαρμογή στο χρέος.

Η μετοχή της τράπεζας σημειώνει άλμα 3% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

- Source : http://www.sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου