Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις 6ης αγωνιστικής

Οι υποχρεώσεις των Εθνικών μας ομάδων Ανδρών και Ελπίδων ολοκληρώθηκαν και επιστρέφουμε και πάλι σε ρυθμούς Πρωταθλήματος.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο διεξάγονται οι αγώνες της 6ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα περιλαμβάνει αμφίρροπες αναμετρήσεις οι οποίες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους.

Τρεις αγώνες θα γίνουν αύριο και τέσσερεις την Κυριακή.

Αύριο αγωνίζονται οι εκπρόσωποι μας στους ομίλους του Europa League Απόλλωνας και ΑΠΟΕΛ, αφού την ερχόμενη Πέμπτη έχουν υποχρεώσεις στη διοργάνωση.

Ο Απόλλωνας, ο οποίος προπορεύεται στη βαθμολογία μαζί με την Ανόρθωση και τον Ερμή, υποδέχεται την ΑΕΚ Κουκλιών ενώ το ΑΠΟΕΛ παίζει στη Λάρνακα με τον Ερμή.

Αύριο επίσης η Αλκή υποδέχεται τη Δόξα.

Η μοναδική αήττητη ομάδα του Πρωταθλήματος ΑΕΛ αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Νέα Σαλαμίνα την Κυριακή. Ο αγωνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της Νέας Σαλαμίνας ενώ η εκ των πρωτοπόρων Ανόρθωση υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας.

Αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση Ομόνοιας - ΑΕΚ Λάρνακας που θα γίνει επίσης Κυριακή στο ΓΣΠ ενώ στον πρώτο χρονικά αγώνα της Κυριακής ο Άρης υποδέχεται την ΕΝΠ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις.
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου:
18:00 Αλκή - Δόξα (LTV)
19:00 Απόλλων - ΑΕΚ Κουκλιών (Primetel)
19:00 Ερμής - ΑΠΟΕΛ (Cytavision)

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου:
17:00 Άρης - ΕΝΠ (Cytavision)
18:00 Ανόρθωση - Εθνικός Άχνας (LTV)
19:00 Νέα Σαλαμίνα - ΑΕΛ (Cytavision)
19:00 Ομόνοια - ΑΕΚ Λάρνακας (Primetel)

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου