Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ - Στο «Αμμόχωστος» με Στάθη

Στη λογική του «νέου ξεκινήματος» βρίσκεται το οικοδόμημα του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ στο σύνολο του, αφού έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο Πάολο Σέρτζιο και απέναντι στον Ερμή αρχίζει αυτό του Γιώργου Δώνη.

Ο Ελλαδίτης είναι ο πρώτος από τον Γενάρη του 2008 και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που αναλαμβάνει την ομάδα μετά την έναρξη της περιόδου και καλείται να βελτιώσει την εικόνα της με βάση το πώς ο ίδιος την θέλει να αγωνίζεται.

Από τις επιλογές του στην πρώτη αποστολή δεν μπορεί να βγει κανένα συμπέρασμα, αφού παίρνει μαζί του 23 παίκτες, περισσότερους κι από τους 22 που δικαιούται, ενώ εκτός έμειναν μόνο οι Κρίστιαν Ντα Σίλβα και Νεκτάριος Αλεξάνδρου πέραν ασφαλώς του Άλτο Ατόρνο.

Ο Στάθης Αλωνεύτης πρόλαβε και μπήκε στην αποστολή, ενώ είναι στη συζήτηση το ποιες και πόσες αλλαγές θα κάνει ο Δώνης στο αρχικό σχήμα και αν κάποιοι παίκτες όπως ο Σολωμού ενεργοποιηθούν και πάλι στα πλάνα του Ελλαδίτη.

Αναλυτικά η αποστολή:
Urko Pardo, Διονύσης Χιώτης, Τάσος Κίσσας, Joao Guilherme Leme Amorin, Marcelo José Oliveira, Mario Budimir, Tiago Filipe Figueiras Gomes, Cillian Sheridan, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Μάριος Αντωνιάδης,Vinícius Oliveira Franco, Μαρίνος Σατσιάς, Selim Benachour, Μάριος Ηλία, Πιέρος Σωτηρίου , Gustavo Manduca, Esmael Goncalves, Nuno Morais, Haritz Borda, Mario Sergio
Στάθης Αλωνεύτης, Hélder José Vaz Cabral, Άνθος Σολωμού

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου