Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - Έπαινοι Ρότζερς για Τζέραρντ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον αρχηγό της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ -χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα «σημείο αναφοράς»- ο τεχνικός των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς.

Ο έμπειρος μέσος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα δύο τελευταία παιχνίδια της εθνικής Αγγλίας για την πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο προπονητής της Λίβερπουλ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο συγκεκριμένο γεγονός, πλέκοντας το εγκώμιο για τον αρχηγό της ομάδας.

«Είναι πραγματικά σημείο αναφοράς. Τον είδατε στα παιχνίδια της Αγγλίας μέσα στην εβδομάδα. Αυτό που συμβαίνει με τον Τζέραρντ είναι ότι ο κόσμος μιλάει γι' αυτός σαν σπουδαίο αρχηγό και ξεχνάει ότι είναι ακόμα ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Έχει μεγάλο ταλέντο», δήλωσε αρχικά ο Ρότζερς.

Μεταξύ άλλων συμπλήρωσε: «Η ποιότητα με την οποία μπορεί να παίξει όταν ο ρυθμός είναι πολύ υψηλός είναι εκπληκτική. Είναι ένας αξιοσημείωτος παίκτης και αρχηγός. Η Αγγλία πρέπει να είναι περήφανη που έχει έναν τέτοιο παίκτη, που ακόμα έχει έναν αριθμό χρόνων για να μπορέσει να συνεχίσει τις σπουδαίες εμφανίσεις».

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου