Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Σοκάρει η δήλωση της Κύπριας πρωταγωνίστριας της σειράς Όνειρο Ήταν: «Έκανα περίπου 6 χρόνια ψυχανάλυση»

Χωρίς κανένα ταμπού η συμπατριώτισσά μας, την οποία απολαβάνουμε στη δραματική σειρά του Mega ''Όνειρο Ήταν'', αναφέρθηκε στις κρίσεις άγχους που είχε στο παρελθόν,την οποία βοήθησε πάρα πολύ η ψυχανάλυση να ξεπεράσει, να πατήσει στα πόδια της και να γίνει πιο δυνατή…

Η Άννα Μονογιού μας έχει αποδείξει ότι εκτός από ταλέντο διαθέτει και μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα.
Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town μίλησε για την ισορροπία που υπάρχει στη ζωή της αυτή την περίοδο, αλλά και για την περίοδο που είχε κρίσεις άγχους και έκανε ψυχανάλυση.







Όπως δήλωσε «Σίγουρα η προσπάθεια να καλυτερεύσουμε τον εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε δεν τελειώνει ποτέ!». Μετά από 6 χρόνια ψυχανάλυση δέχεται τα πράγματα όπως έρχονται…





Ανάμεσα στα άλλα μίλησε για τη σχέση της, η οποία διανύει τον έβδομο χρόνο ζωής της, αλλά και για το γάμο. Η Άννα Μονογιού θεωρεί ότι ο γάμος είναι απλά μια γιορτή για να επιβεβαιώσεις την αγάπη σου.

Η ίδια έχει μάλιστα έχει αγοράσει το νυφικό της, από ένα βεστιάριο πριν από κάποια χρόνια «Απορώ που άλλες κοπέλες ξοδεύουν μια περιουσία για το νυφικό τους. Εγώ θα προτιμούσα να δώσω αυτό το ποσό σε ένα φίλο μου που είναι άνεργος και έχει ανάγκη». 

- Source: http://www.newsit.com.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου