Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ...

Λευκωσία: Επίκεντρο τσαρλατάνων έχουν καταντήσει τα Λατσιά και το Γέρι, αφού μετά το κρούσμα με τον επιτήδειο που παρουσιαζόταν ως γιατρός, ήρθε και άλλο κρούσμα με αλλοδαπούς που δήθεν χαλούσε το όχημά τους και ζητούσαν βοήθεια.

Στην τοπική Αστυνομία έχουν γίνει αρκετές καταγγελίες για σπείρα αλλοδαπών, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες προσποιούμενοι ότι χάλασε το όχημά τους, ζητούσαν βοήθεια από ανυποψίαστους περαστικούς. Όπως ανέφεραν πολίτες, προσποιούνται ότι χρειάζονται καύσιμα για το όχημά τους, ωστόσο σκοπός τους είναι είτε να κλέψουν ό,τι βρουν στα οχήματα όσων σταματούν για να βοηθήσουν είτε να τους πουλήσουν ψεύτικα κοσμήματα. Η Αστυνομία μέσω του παρατηρητή της γειτονιάς στην περιοχή κινήθηκε άμεσα και ενημέρωσε με sms τους δημότες, ώστε να είναι προσεκτικοί και στην περίπτωση που αντιληφθούν οποιεσδήποτε ύποπτες κινήσεις να ενημερώνουν σχετικά. 
 
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη βδομάδα, ένα πρόσωπο παρίστανε τον γιατρό και αποπειράτο να αποσπάσει χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αρκετές καταγγελίες πολιτών στην Αστυνομία, άγνωστος άντρας προφασιζόμενος ότι είναι γιατρός, καλεί τηλεφωνικώς ανυποψίαστους πολίτες, κυρίως ηλικιωμένα πρόσωπα και ζητά χρήματα για δήθεν συγγενείς τους και μέλη της οικογένειάς τους, τα οποία όπως τους αναφέρει, είναι άρρωστα και έχουν άμεση ανάγκη από ιατρική φροντίδα. Η Αστυνομία καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό, κυρίως στις περιοχές Λατσιών και Γερίου και σε περίπτωση που δεχθεί οποιοδήποτε τέτοιο τηλεφώνημα από άγνωστο πρόσωπο να μην το εμπιστευτεί και να την ενημερώσει αμέσως

Source : http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου