Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Εθνική - «Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Σε εξέλιξη η προπόνηση της Εθνικής Ανδρών με την οποία συνεχίζεται η προετοιμασία ένόψει του εκτός έδρα αγώνα με την Ισλανδία, την ερχόμενη Παρασκευή.

Μετά τον Ηλία Χαραλάμπους εκτός αποστολής τέθηκε λόγω τραυματισμού και ο Δημήτρης Χριστοφή ενώ εκτός από την αρχική κλήση, ήταν για τον ίδιο λόγο και ο Κωνσταντίνος Μακρίδης.

Μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ πριν από τη σημερινή προπόνηση, ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Μιχάλης Χατζηπιερής δήλωσε:

«Το κίνητρο υπάρχει πάντα γιατί πρόκειται για Εθνική ομάδα. Μας έχουν μείνει δύο παιχνίδια στη διοργάνωση και αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε τη νέα προοπτική στην ομάδα για το νέο προπονητή ο οποίος θα αναλάβει.

Ο προηγούμενος προπονητής ο κ. Νιόπλιας, προσπάθησε πάρα πολύ, εργάστηκε σκληρά, με εντιμότητα και πολύ κόπο ενώ προώθησε αρκετά νέα παιδιά. Ανέλαβε σε μια μεταβατική περίοδο που ήταν πολύ δύσκολη, δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που θέλαμε , για αυτό και βρισκόμαστε σε αυτή τη βαθμολογική θέση στον όμιλο. Θα προσπαθήσουμε στους δύο τελευταίους αγώνες, με πρώτο αυτόν στην Ισλανδία, να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό.

Μπορούμε να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα κόντρα σε πολύ καλούς αντιπάλους, όμως εμείς, ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει να παίζεις για την Εθνική σου ομάδα. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει πάντα το κίνητρο της νίκης, το κίνητρο της ομάδας, το προσωπικό κίνητρο. Όλα αυτά ελπίζω να μας βοηθήσουν να πετύχουμε αυτά που θέλουμε».

Η προετοιμασία της Εθνικής επί Κυπριακού εδάφους, θα ολοκληρωθεί αύριο με πρωινή προπόνηση στο ΓΣΠ και το απόγευμα, η αποστολή της Εθνικής μας θα αναχωρήσει για το Ρεϊκιάβικ.

Την Πέμπτη το βράδυ, στις 21:45, η Εθνική μας θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Ισλανδία με προπόνηση στο Στάδιο «Laugardalsvöllur» το οποίο θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Ο αγώνας Ισλανδίας – Κύπρου θα γίνει την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 21:45 (Cytavision).
Στην κλήση της Εθνικής Ανδρών συμπεριλαμβάνονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
ΑΕΚ Λάρνακας: Κυριάκος Παύλου, Λευτέρης Μέρτακκας, Νέστωρ Μυτίδης
ΑΕΛ: Μάριος Νικολάου
Ανόρθωση: Ανδρέας Αβραάμ, Τζέισον Δημητρίου
ΑΠΟΕΛ: Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Αντωνιάδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Πιέρος Σωτηρίου, Στάθης Αλωνεύτης, Τάσος Κίσσας
Απόλλων: Αγγελής Χαραλάμπους, Γιώργος Βασιλείου, Γιώργος Μερκής
ΕΝΠ: Χριστάκης Μάστρου
Ομόνοια Λευκωσίας: Γιώργος Εφραίμ, Χάρης Κυριάκου
Πλατανιάς Χανίων: Αντώνης Γιωργαλλίδης
AFC ASTRA: Βίνσεντ Λαμπάν

LEGIA WARSZAWA: Ντόσσα Τζούνιορ

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου