Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ: Φουλ για το νέο προπονητή

Δεν υπάρχει χρόνος και ο ΑΠΟΕΛ σύντομα θα πρέπει να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του Πάουλο Σέρτζιο. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία γίνεται την κατάλληλη στιγμή, καθώς ο επόμενος αγώνας είναι στις 19 Οκτωβρίου με τονΕρμή, ενώ στις 24 του ίδιου μήνα ο ΑΠΟΕΛ παίζει στην Γαλλία με την Μπορντώ.

Συνεπώς, όσο πιο γρήγορα κλείσει το θέμα προπονητή, τόσες περισσότερες ημέρες θα έχει το νέο αφεντικό για να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές, ώστε να περάσει τη δική του φιλοσοφία στο παιχνίδι της ομάδας.

Φαβορί για να καθίσει στον πάγκο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Μετά το ναυάγιο με την περίπτωση του Μπεν Σιμόν, ακούγονται κάποια ονόματα, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι το δεδομένο.

Η πρόθεση παραίτησης του προπονητή της Δόξας, Λούκα Χατζηλούκα, ερμηνεύτηκε από κάποιους ως άνοιγμα για συνεργασία με τον ΑΠΟΕΛ, όμως δεν φαίνεται να υφίσταται κάτι τέτοιο.

Από εκεί και πέρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διοικούντες μιλάνε ξανά με τον Γιώργο Δώνη, αν και ο Έλληνας τεχνικός στις πρώτες επαφές δεν παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ζεστός για να εργαστεί στην Κύπρο και τους γαλαζοκίτρινους. Φυσικά, έχουν προταθεί και άλλες περιπτώσεις προπονητών, και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρχει οριστική κατάληξη.

Βελτιωμένος στο ματς με Άρη
Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε βελτιωμένο στο ματς με τον Άρη, που ήταν το πρώτο μετά την αποχώρηση του Πάουλο Σέρτζιο. Ο υπηρεσιακός τεχνικός Γιάννος Ιωάννου έκανε καλή δουλειά, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα της ομάδας, αφού οι παίκτες έδειξαν περισσότερη διάθεση για να παίξουν μπάλα.

Ένα στοιχείο που χρίζει ιδιαίτερης αναφοράς είναι το γεγονός ότι η ομάδα της Λευκωσίας έγινε πιο επιθετική μετά την είσοδο του Πιέρου Σωτηρίου στο 66’. Ο νεαρός έδειξε ότι έχει πολλές ικανότητες και ίσως μπορεί να προσφέρει περισσότερα από ότι οι υπόλοιποι επιθετικοί αυτή τη χρονική στιγμή.

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου