Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Απαγωγή 15χρονης στη Λάρνακα! – Έφοδος της αστυνομίας σε διαμέρισμα με επεισόδια και συλλήψεις

Γύρω στις 00.30π.μ. σήμερα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από γυναίκα κάτοικο Λάρνακας, ότι λίγο προηγουμένως έλαβε γραπτό μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο, από την 15χρονη κόρη της, σύμφωνα με το οποίο η 15χρονη βρισκόταν στο διαμέρισμα 31χρονου, στην επαρχία Λάρνακας, ο οποίος την κρατούσε εκεί παρά τη θέλησή της.

Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν το εν λόγο διαμέρισμα όπου εντόπισαν την 15χρονη και τον 31χρονο, ο οποίος φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς, ότι δεν της επέτρεπε να φύγει, μέχρι να του επιστρέψει χρηματικό ποσό ύψους €130, το οποίο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, του είχε κλέψει.

Η 15χρονη μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, όπου σε σωματική έρευνα που της έγινε, εντοπίστηκε στην κατοχή της ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βάρους 1,2 γραμμαρίων περίπου.

Μόλις η 15χρονη πληροφορήθηκε ότι θα συλληφθεί για το αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών, επιτέθηκε εναντίον γυναίκας αστυνομικού, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει ελαφρά στο στήθος. Ακολούθως η 15χρονη συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα στο διαμέρισμα του 31χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ένα πλαστικό καλαμάκι που περιείχε ποσότητα μαθαμφεταμίνης και μια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 0,1 γραμμαρίου.

Ο 31χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) και ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνούν την υπόθεση.

Πηγή: http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου