Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Οι δέκα ωραιότεροι Κύπριοι Άντρες μοντέλα

Κορίτσια θαυμάστε. Αυτοί είναι οι ωραιότεροι άντρες μοντέλα της Κύπρου.

Η ομάδα του STYLISTA , έκανε σύσκεψη, ρώτησε πολλές γυναίκες με διαφορετικό στυλ και οι οποίες ψήφισαν τα 10 ωραιότερα μοντέλα άντρες της Κύπρου. 

Κορίτσια αυτό ειναι το ΔΕΚΑΘΕΟ μας! (Α και η σειρά δεν έχει καμία σημασία!! )...

Απολαύστε τους!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ



Είναι 30 χρονών. Κατάγεται απο την Λευκωσία. Ασχολείται με το modeling τα τελευταία 8 χρόνια. Εκπροσώπησε την Κύπρο στον Παγκόσμιο διαγωνισμό ‘Mister Universe Model Pageant 2010’’ στην Καραϊβική όπου και πήρε τον τίτλο του ‘4th best model Mister Universe runner-up’.

 


Ο Χρίστος Χριστοδουλίδης είναι πτυχιούχος απο το Πανεπιστήμιο Κύπρου με Master Degree in Finance . Εκτός απο το modeling , εργάζεται και ως Web site Developer. Στον ελεύθερο του χρόνο, του αρέσει να παίζει μπάλα με φίλους.

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΣΕΡΓΙΟΥ



Είναι 32 χρονών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λεμεσό.

O ίδιος μας συστήνεται: "Θα μπορούσα να πω ότι είμαι ο Σούπερμαν, που προσπαθεί να αποκτήσει υπερφυσικές δυνάμεις για να προλάβει το χρόνο. (γέλια). Δεν είμαι από τον πλανήτη Κρύπτον κι ούτε το όνομα μου είναι Καλ-Ελ. Είμαι από την Κύπρο και το όνομα μου είναι Ε-S (Ευτύχιος Σεργίου)"




Βρίσκεται στο χώρο του modeling από νεαρή ηλικία και αφορμή στάθηκε ο ιδιοκτήτης γνωστού πρακτορείου μοντέλων στην Αθήνα. Μία τυχαία συνάντηση τους σε κάποιο fashion show ήταν η αιτία να «εξερευνήσει» κι επαγγελματικά αυτό το χώρο που τόσο πολύ τον έλκυε από μικρό .Έχει συνεργαστεί με αρκετούς οίκους μόδας κι έχει φορέσει τις δημιουργίες πολλών ελλήνων και ξένων σχεδιαστών. Συμμετείχε σε αρκετές επιδείξεις μόδας στην Κύπρο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πήρε μέρος σε video clip, φωτογραφήθηκε για διαφημιστικούς καταλόγους επώνυμων καταστημάτων, έδωσε συνεντεύξεις σε περιοδικά όπως επίσης έλαβε μέρος στο Cyprus Fashion Week και στο Cyprus Fashion Days.

Στον ελεύθερο του χρόνο γυμνάζεται, πηγαίνει ποδηλασία, φαγητό με φίλους και σινεμά.

BEDO MOURADIAN



Είναι 26 χρονών. "Ναι το όνομα μου είναι διαφορετικό διότι είμαι Αρμένης της Κύπρου". Γεννήθηκε Κύπρο και είναι τρίτης γενιάς. Μπήκε στο κόσμο του modeling πριν 4 χρόνια ως hobby αρχικά. Σε μικρή ηλικία είχε την ευκαιρία να παίξει σε διαφημιστικά clips. Φωτογραφήθηκε για διάφορα περιοδικά. Επίσης , πρωταγωνίστησε και στο καινούργιο video clip των Solo & Seagate feat. Elena Leon - Drowning. Η θεωρία του για το modeling ειναι ότι δεν είναι για fame & glory, αλλά για "beauty & love for what you love doing".




Ο Βedo Mouradian , άρχισε τις σπουδές του στο τμήμα PR Marketing & Advertising πριν 3 χρόνια. Δούλευε για να πληρώνει τις σπουδές του και τα έξοδα του, ωστόσο όπως ο ίδιος αποκαλύπτει στο STYLISTA "Η ζωή ακρίβωσε πάρα πολύ και τα δίδακτρα περισσότερο και δυστυχώς έπρεπε να σταματήσω τις σπουδές. Όμως μια μέρα όταν όλα θα γίνουν καλά θα το συνεχίσω, απλά για να μάθω 2-3 πράγματα παραπάνω, εκτός απο την σπουδή της ζωής"

Όταν ήταν 11 χρονών ο θείος του τον ρώτησε τι ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει. Και ο Bedo του απάντησε "Barman". "Κοίτα που μετά απο χρόνια ένα απο τα όνειρα μου έγινε πραγματικότητα και αυτή την στιγμή είμαι cocktail barman. Είναι η δουλειά που έχω σήμερα"

Τον ελεύθερο του χρόνο τον επενδύει στους φίλους και την οικογένεια του.

ΡΕΝΟΣ PERRIE



Είναι 30 χρονών και κατάγεται απο την Κύπρο. Στο βιογραφικό του έχει αρκετές φωτογραφήσεις σε editorial Μόδας για πολύ γνωστά περιοδικά της Κύπρου. Ενώ μετρά δεκάδες συμμετοχές σε Fashion shows. , όπως το πασίγνωστο Athens Εxclusive Designers Week και το London Fashion Week.




Συμμετείχε σε video clip διάφορων καλλιτεχνών όπως οι Solo & Seagate feat. Daniela - Bring Me Home , Βέρα Μπούφη - Notis Panayiotou Athens Xclusive Designers Week - Σε θέλω δίπλα μου, Σταύρος Κωνσταντίνου - Πόνεσε με. Επίσης ήταν ο πρωταγωνιστής στο teaser του Β'Κύκλου της σειράς Άσπρα Μπαλόνια . Εργάζεται ως Face control , personal trainer και cross fitness. Στον ελεύθερο του χρόνο γυμνάζεται και του αρέσει να βλέπει ταινίες ή να ακούει μουσική.

ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

,

Κατάγεται απο την Λεμεσό και είναι 28 χρονών. Σπούδασε Ναυτιλιακά και εργάζεται σε Ναυτιλιακή εταιρεία. Στο χώρο του modeling , μπήκε πριν 4 χρόνια περίπου, ξεκινώντας απο το πρακτορείο μοντέλων, το οποίο συνεργάζεται μέχρι και σήμερα. Έχει συνεργαστεί με αξιόλογους ανθρώπους και καλλιτέχνες.




Οπως χαρακτηριστικά, o Mάριος Δημητρίου, ανέφερε στο STYLISTA "Το modeling το βλέπω σαν μια όμορφη εμπειρία που με το πέρας του χρόνου θα τις θυμάμαι σαν μια όμορφη εικόνα όπως βλέπω όλες τις στιγμές της ζωής μου". Στις ελεύθερες του ώρες πάει γυμναστήριο, βγαίνει με φίλους και επενδύει ώρες με την οικογένεια του.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ



Νεαρός σε ηλικία , ο Nικόλας Χριστοφή γεννήθηκε στην Κύπρο. Σπούδασε Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και ΜΜΕ και Επικοινωνίας στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας στην Αθήνα, ενώ παράλληλα ασχολείται και με το μόντελινγκ.



To Ντοκιμαντερ στην ΕRΤ-"Διαμάντια του Αιγαίου", ήταν η αφορμή να ενταχθεί στο χώρο της μόδας.Μάλιστα μας αναφέρει πολύ χαρακτηριστικά "Ηταν Απρίλιος και πετούσα από Ρόδο - Αθήνα. Καθώς έπινα τον καφέ μου, με προσέγγισε ένας κύριος, ο σκηνοθέτης.

Με ρώτησε πολύ χαρακτηριστικά: είσαι του χώρου; και εγώ γέλασα, διερωτούμενος σε πιο χώρο αναφερόταν. Με κάλεσε στο καστινγκ όπου πήρα τη θέση. Η αλήθεια είναι πως αυτή η δουλεία είναι και θέμα τύχης ( συγκυριακά μιλώντας ), και εγώ την είχα με το μέρος μου". 

Ακολoύθησε μια συνέντευξη στο PEOPLE Κύπρου που τον έφερνε στο προσκήνιο ως NEW FACE IN CYPRUS και στη συνέχεια δουλειές στη Θεσσαλονική - Αθήνα – Κύπρο. Είναι σημαντικό να αναφέρθεί πως έχει κάνει δουλειές και για Αγγλο σχεδιαστή κοσμημάτων,για Δανο blogger και για το Μεξικανικό site μόδας.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΤΑΡΑΠΟΥΛΟΥΖΗΣ



Είναι 20 χρονών, και κατάγεται απο την Λευκωσία. Ασχολείται με το modeling εδω και 2 χρόνια. Mέσα από αρκετές δουλειές παρά το νεαρό της ηλικίας του, ξεχωρίζουμε την πρώτη πολύωρη φωτογράφηση για τον σχεδιαστή EROTOKRITOS PARIS. Όπως δήλωσε στο STYLISTA "Ήταν πραγματικά τιμή μου να συνεργαστώ με το team του συγκεκριμένου σχεδιαστή που εδρεύει στο Παρίσι, πραγματικά επαγγελματίες με γαλλική φινέτσα! Ήταν η πρώτη μου δουλειά στο εξωτερικό, εν συνέχειά λίγους μήνες μετά φωτογραφήθηκα για την σχεδιάστρια Ιωάννα Λουκά, ήταν μια εξαιρετική φωτογράφηση για την πρόσκληση του fashion show της στο Παρίσι"



Ο Νικόλας Ταραπουλούζης σπουδάζει γαλλική φιλολογία , σύγχρονες γλώσσες και μετάφραση .Στον ελεύθερο του χρόνο βλέπει αγαπημένα του πρόσωπα ή πηγαίνει περιπάτους μεγάλων αποστάσεων, κάτι το οποίο τον χαλαρώνει πολύ !

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΟΥ



Είναι 30 χρονών και κατάγεται απο την Λευκωσία. Έχει σπουδάσει Νοσηλευτική και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού στην Ψυχική Υγεία.




Ασχολείται με το modeling εδώ και 17 χρόνια. Έμπειρος αρκετά, με πολλές δουλείες στο βιογραφικό του και αξιόλογες συνεργασίες. Του αρέσει ο αθλητισμός για αυτό και στον ελεύθερο του χρόνο κάνει προπονήσεις και ασχολείται με τον στίβο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ



Κατάγεται απο την Λευκωσία και είναι 26 χρονών. Οι γονείς του έχουν φωτογραφείο και έτσι μέχρι και τα 20 του χρόνια είχε ασχοληθεί με την φωτογραφία στην Κύπρο. Μέτα τα 20 του και εδώ και πέντε χρόνια ζει στην Αθήνα. Δούλεψε ένα χρόνο ως μοντέλο σε συνδυασμό με δουλειά βράδυ σε κλάμπ. Τα τελευταία 5 χρόνια, το καλοκαίρι, δουλεύει στην Μύκονο.




Ο Γιώργος Νικολαϊδης , στον ελεύθερο του χρόνο βρίσκεται με φίλους σε σπίτια, ενώ είναι party animal. Ζει, όπως ο ίδιος αναφέρει στο STYLISTA " έντονη ζωή με γυναικείες παρουσίες πάντα , μιας και έχουμε έρωτα με το γυναικείο φύλλο και μου αρέσει να περνώ καλά την κάθε μέρα που περνάει, χωρίς να με νοιάζει τι θα ξημερώσει η επόμενη μέρα". Επίσης παίζει ποδόσφαιρο, ενώ ετοιμάζει κάτι επαγγελματικό ή καλύτερα μια νέα επένδυση σε επιχείρηση bar-restaurant στα επόμενα 2-3 χρόνια στην Κύπρο.

AΝΔΡΕΑΣ ΦΑΛΑΣ



Ο Ανδρέας Φαλάς κατάγεται απο την Kύπρο. Ασχολειται με το modeling τα τελευταία 13 χρόνια. Πήρε Παγκόσμιο τίτλο στο MANHUNT INTERNATIONAL CONTEST, το οποίο έγινε στις Φιλιππίνες το 2000 ως Mr. Elegant. Έχει δουλέψει σε Κύπρο, Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Φιλιππίνες.






Ο Ανδρέας Φαλάς ήταν εξώφυλλο στο περιοδικό STERN της Γερμανίας, όταν η Κύπρος έγινε μέλος της Ευρώπης το 2008. Το συγκεκριμένο περιοδικό θεωρείται το πιο έγκυρο περιοδικό της χώρας. Δούλεψε στο πλάι του Μιχάλη Ασλάνη, ενώ έχει συμμετέχει σε πάνω απο 200 διαφημιστικά clip στην τηλεόραση για διάφορα είδη προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης έλαβε μέρος σε video clip της Κατερίνας Στικούδη και περπάτησε στην πασαρέλα σε περισσότερα απο 200 Fashion Shows. 

Ελπίζω μετά απο αυτή την αντρική ξενάγηση στον κόσμο των πιο ωραίων αντρών της Κύπρου , η θερμοκρασία σας να έχει παραμείνει σταθερή. Διότι η ομάδα του STYLISTA , ανέβασε θερμοκρασίες όταν μπροστά της, πάνω στο γραφείο, είχε δεκάδες φωτογραφίες και έπρεπε να ψηφίσει τους πιο όμορφους άντρες-μοντέλα. Νησί της Αφροδίτης... τι να κάνουμε!

Πηγή: http://stylista.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου