Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ - Προσπάθεια για δεύτερο συνδυασμό

Η 23η Οκτωβρίου (η μέρα που η επίσημη Ομόνοια έχει ορίσει τη Γενική της Συνέλευση) πλησιάζει, η υποβολή υποψηφιοτήτων εκπνέει στις 16 του μήνα, αλλά τίποτα δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει για το θέμα των υποψηφιοτήτων. Ο μόνος που έχει δηλώσει πως θα διεκδικήσει την προεδρία με δικό του συνδυασμό (που κατά τις πληροφορίες τον έχει σχεδόν ολοκληρώσει) είναι ο Νίκος Χαραλάμπους.

Από τους νυν διοικούντες οι Στέλιος Μυλωνάς Χρίστος Τσαγκάρης και Παύλος Χρυσάνθου έχουν εκφράσει πρόθεση μη επαναδιεκδίκησης θέσης στο ΔΣ Από τους υπόλοιπους δεν υπάρχει τίποτα για την ώρα, αλλά υπάρχει η φημολογία ότι και άλλοι από το νυν ΔΣ δεν πρόκειται να επαναδιεκδικήσουν.

Είναι γνωστό ότι έχουν προσεγγιστεί και άτομα που είχαν θητεύσει και παλιότερα στο Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν να μετέχουν. Προσεγγίστηκαν και άτομα με οικονομική επιφάνεια, αλλά επίσης δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Οι προσπάθειες συνεχίζονται, αφενός μεν γιατί τα λεφτά είναι απόλυτα αναγκαία, αφετέρου δε γιατί είναι αρκετοί οι αποχωρούντες και υπάρχει η ανάγκη της ύπαρξης εμπειρίας.
στο σώμα.

Οι διεργασίες έχουν ενταθεί το τελευταίο διήμερο και σύμφωνα με πληροφορίες μας γίνεται προσπάθεια από στελέχη και φίλους της Ομόνοιας για σχηματισμό δεύτερου συνδυασμού.

Η ουσία όμως είναι ότι οι μέρες περνούν και ο κόσμος αγωνιά γιατί δεν φαίνεται κάτι ελπιδοφόρο στον ορίζοντα.

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου