Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιος γνωστός Έλληνας παρουσιαστής συμμετέχει σε γκέι πορνό [εικόνες]

Στροφή στον ερωτικό κινηματογράφο έκανε ένας γνωστός Έλληνας παρουσιαστής ο οποίος είδε την τηλεοπτική του καριέρα να μην έχει την πορεία που ο ίδιος θα επιθυμούσε.

Ο ένας εκ των δύο συμπαρουσιαστών στο πλευρό της Νίκης Κάρτσωνα στην εκπομπή Lifestyle αποφάσισε να συμμετάσχει σε γκέι πορνό!

Ο δημοσιογράφος ο οποίος στις αρχές καλοκαιριού είχε αποκαλύψει δημόσια τις σεξουλικές του προτιμήσεις αμέσως μετά την τηλεόραση χόρευε σε γκέι κλαμπ ενώ έκανε και γυμνές φωτογραφίσεις. Ο Θοδωρής Σταθόπουλος σοκάρει τώρα με τις σκηνές που είδαν το φως της δημοσιότητας από την συμμετοχή του σε γκέι ταινία ερωτικού περιεχομένου.



Στις εικόνες που δημοσίευσε το onlycy.com ο Θοδωρής Σταθόπουλος απεικονίζεται να κάνει σεξ με έναν άλλον άνδρα με φόντο τα βράχια, ενώ το ψευδώνυμό του είναι πλέον Theo S.



Ο γνωστός παρουσιαστής σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό Like είχε εκφράσει την δυσφορία του για την αντιμετώπιση που είχε ως δημοσιογράφος και σχολίασε την ενασχόλησή του με τον καλλιτεχνικό χορό λέγοντας: «Βεβαίως και υπήρξε κάτι που με εκνεύρισε. Όσο καιρό εργαζόμουν ως δημοσιογράφος όλα αυτά τα sites και blogs χρησιμοποιούσαν τη δουλειά μου, χωρίς να αναφέρουν καν την πηγή των ρεπορτάζ που αναδημοσίευαν. Τώρα θυμήθηκαν τι δουλειά έκανα κι ότι έγινα στρίπερ. Φίλε, συγνώμη, αλλά αφού με αγνοούσες ως δημοσιογράφο συνέχισε να με αγνοείς και ως χορευτή. Το outing το αποφάσισα όταν άρχισα να βλέπω που το πήγαιναν τα δημοσιεύματα. Οπότε προτίμησα να σταματήσω στην αρχή της την κακοήθεια για κάτι που έτσι κι αλλιώς ήταν γνωστό».

Παρακάτω μερικές από τις καλλιτεχνικές και μη φωτογραφίες που έχει δημοσιεύει ο ίδιος ο Θοδωρής Σταθόπουλος στο προφίλ του στο Facebook


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου