Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ATP - Τούρμπο πρεμιέρα για Τόμας

Eκδίκηση για την ήττα του στα προημιτελικά του Chennai Open στις αρχές της χρονιάς, πήρε ο Τόμας Μπέρντιχ απ'τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα με τον Τσέχο να φτάνει άνετα στην straight sets νίκη επί του Ισπανού, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο indoor τουρνουά Thailand Open της Μπανγκόκ.

Ο Τόμας Μπέρντιχ ήταν ο πρώτος απ'τους τέσσερις top seeded του ταμπλό, που ρίχτηκαν στη μάχη του τίτλου στην Ταϊλάνδη.

Το Νο1 του ταμπλό, πραγματοποίησε πολύ καλή εκκίνηση στο indoor τουρνουά της σειράς ATP World Tour 250 και με 6-3, 6-3 επί του Ρομπέρτο Μπαουτίστα, προκρίθηκε στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Βγάζοντας 11 άσους και σώζοντας και τα πέντε break points που δημιούργησε ο αντίπαλός του στο ματς, ο Τσέχος σημείωσε την 45η νίκη του στη σεζόν και ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις την προσπάθεια κατάκτησης του πρώτου του τίτλου μέσα στο 2013.

Ο Μπέρντιχ, αυτή την εβδομάδα στην Μπανγκόκ θα προσπαθήσει να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους μπορεί προκειμένου να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις ήδη πολλές πιθανότητες που έχει για να προκριθεί στο ATP World Tour Finals του Λονδίνου, βρισκόμενος αυτή τη στιγμή στην 5η θέση της ATP Race.

Στα προημιτελικά του Thailand Open, ο Τόμας θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης Γιεν Σουν Λου - Λούκας Ροσόλ που θα αναμετρηθούν την Πέμπτη.

Επίσης στα προημιτελικά προκρίθηκαν Φελιτσιάνο Λόπεζ και Ιγκόρ Σίσλινγκ, μετά τις νίκες επί των Γκο Σοέντα και Ρόμπιν Χάασε αντίστοιχα.

Την Πέμπτη θα ριχτούν στη μάχη της διοργάνωσης ο υπερασπιστής του τίτλου, Ρισάρ Γκασκέ, ο περσινός φιναλίστ Ζιλ Σιμόν και το Νο3 του ταμπλό, Μίλος Ράονιτς.

Ο Γκασκέ, Νο2 της διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει τον Λούκας Λάτσκο ενώ ο Ζιλ Σιμόν, Νο4 του ταμπλό, θα αναμετρηθεί με τον Μπέρναρντ Τόμιτς.

Τέλος, ο Μίλος Ράονιτς θα αντιμετωπίσει τον Μαρίνκο Ματόσεβιτς και τον νικητή του συγκεκριμένου αγώνα θα περιμένει στους "8" ο Ισπανός, Νο6 του ταμπλό, Φελιτσιάνο Λόπεζ.

Τετάρτη 25/09: 2ος γύρος Thailand Open
1-Berdych (Czech Republic) beat Bautista (Spain) 6-3 6-3
6-Lopez (Spain) beat Soeda (Japan) 7-6(5) 6-3
Sijsling (Netherlands) beat Haase (Netherlands) 6-7(7) 6-4 7-6(2)

Τετάρτη 25/09: 1ος γύρος Thailand Open
5-Youzhny (Russia) beat Lorenzi (Italy) 6-3 6-2
Istomin (Uzbekistan) beat Suk-Young (South Korea) 6-3 6-0
Yen-Hsun (Taiwan) beat Donskoy (Russia) 6-3 6-2


Source : http://tennis24.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου