Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Πρέμιερ Λιγκ - Arsenal - Τρεις εβδομάδες εκτός ο Γουόλκοτ

Πρόβλημα που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες έχει αποκομίσει στην κοιλιακή χώρα ο Θίο Γουόλκοτ! Μάλιστα, θα χειρουργηθεί στη Γερμανία, την Τετάρτη και θα ξεκινήσει άμεσα το πρόγραμμα αποθεραπείας του. Φυσικά, χάνει και τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

Ο Άγγλος επιθετικός της Άρσεναλ, λίγα λεπτά πριν την έναρξη της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με τη Στόουκ στο «Έμιρεϊτς», επικαλέστηκε έντονους πόνους στην κοιλιά και έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν γνώριζε για το πρόβλημα που είχε ο Γουόλκοτ και για τον λόγο αυτό περίμενε τις εξετάσεις που θα έκανε ο παίκτης, ώστε να ενημερωθεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Όπως έγινε γνωστό, το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον διεθνή φορ θα τον οδηγήσει στο χειρουργείο, την Τετάρτη, σε μια επέμβαση που θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανία.

Έπειτα, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, χάνοντας έτσι παιχνίδι της Άρσεναλ με τις Γουέστ Μπρομ (25/9, εκτός για το Λιγκ Καπ), Σουόνσι (28/9, εκτός για το πρωτάθλημα), Νάπολι (1/10, εντός για το Τσάμπιονς Λιγκ) και Γουέστ Μπρομ (6/10, εκτός για το πρωτάθλημα).

Επιπλέον, θα απουσιάσει και από τα ματς της Αγγλίας με το Μαυροβούνιο (11/10) και την Πολωνία (15/10) στο «Γουέμπλεϊ» για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου