Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

WTA - Φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα

Το άστρο της Ευγενί Μπουσάρ συνεχίζει να λάμπει στη χώρα του ανατέλλοντος Ηλίου. Η 19χρονη Καναδή, μετά τη σπουδαία νίκη επί της Σλόαν Στίφενς στο 2ο γύρο του Pan Pacific Open, την Τετάρτη έβγαλε εκτός συνέχειας και το Νο6 του ταμπλό, Γέλενα Γιάνκοβιτς παίρνοντας πανάξια πρόκριση στα προημιτελικά της Premier
5 διοργάνωσης.


Νέα εντυπωσιακή εμφάνιση για την Τζένι Μπουσάρ στο Τόκιο.
Η ταλαντούχα τενίστρια που πραγματοποιεί την πρώτη της, ουσιαστικά, γεμάτη χρονιά στο tour της WTA, δείχνει στοιχεία μεγάλης τενίστριας φέτος και τα αποτελέσματά της στο Ιαπωνικό τουρνουά των 2.3εκ. δολαρίων, μόνο τυχαία δεν είναι.

Μετά τη σπουδαία ανατροπή επί της Σλόαν Στίφενς χθες για τον 2ο γύρο, η Μπουσάρ επικράτησε με 7-5, 6-2 της Γέλενα Γιάνκοβιτς και πήρε την πολυπόθητη πρόκριση για τα προημιτελικά του Pan Pacific Open, εκεί όπου θα συναντήσει την ανεβασμένη Βίνους Γουίλιαμς η οποία λίγο αργότερα πέτυχε μεγάλη ανατροπή, επιστρέφοντας από set κι από break κάτω, για να κερδίσει με4-6, 7-5, 6-3 τη Σιμόνα Χάλεπ, No13 του ταμπλό.

Η Μπουσάρ, Νο46 της παγκόσμιας κατάταξης, δέχθηκε από ένα break στο σερβίς της σε κάθε σετ, όμως ήταν ιδιαίτερα απειλητικό στο σερβίς της Σέρβας όπου με 5 συνολικά breaks, έφτασε στη μεγάλη νίκη μετά από μόλις 70 λεπτά αγώνα.

Το καθοριστικό break στο εναρκτήριο σετ, η Καναδή το πέτυχε στο 11ο game (6-5) και αφού σέρβιρε επιτυχημένα για το προβάδισμα στα σετς, στη συνέχεια κυριάρχησε της αντιπάλου της και συνέχισε την εντυπωσιακή της παρουσία στο Τόκιο.

Εντυπωσιακή ήταν και η Καρολίν Βοζνιάκι στον αγώνα που ολοκληρώθηκε πρώτος την Τετάρτη.

Η Δανέζα, πρώην Νο1 και νυν Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, συνέτριψε με 6-1, 6-1 μέσα σε 68 λεπτά την Μαγκνταλένα Ριμπαρίκοβα και πέρασε στις "8" καλύτερες της διοργάνωσης, όπου θα περιμένει τη νικήτρια του αγώνα Στόσουρ-Σαφάροβα.

Tετάρτη 25/09: 3ος γύρος Pan Pacific Open
V.Williams (U.S.) beat 13-Halep (Romania) 4-6 7-5 6-3
Bouchard (Canada) beat 6-Jankovic (Serbia) 7-5 6-2
4-Wozniacki (Denmark) beat Rybarikova (Slovakia) 6-1 6-1


Source : http://tennis24.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου