Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ - Οριστικά στη Β' κατηγορία

Με επιστολή της στην ΚΟΚ, την οποία κοινοποίησε και στα ΜΜΕ, η διοίκηση της ΕΝΑΔ γνωστοποίησε την απόφαση όπως συμμετάσχει στην Β’ κατηγορία τη νέα σεζόν, λόγω οικονομικού. Μέσω της επιστολής ζητά απ’ την Ομοσπονδία όπως της παραχωρηθεί η άδεια να αγωνιστεί στα πρωταθλήματα Ανδρών / Εφήβων Β’ κατηγορίας.



Αναλυτικά η επιστολή:

«Θέμα : Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών / Εφήβων Α΄Κατηγορίας 2013-14

Αναφερόμαστε στο πιο πάνω θέμα και να σας ενημερώσουμε ότι μετά από μεγάλο προβληματισμό και σκέψη το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΕΝΑΔ αποφάσισε την μη συμμετοχή των ομάδων μας στα πιο πάνω πρωταθλήματα της Ομοσπονδίας για καθαρά οικονομικούς λόγους.

Το Σωματείο μας πρωτοστάτησε και καλλιέργησε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, από την ίδρυση της Ομοσπονδίας, σε όλα τα επίπεδα, δυστυχώς όμως δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών / Εφήβων 2013-2014, πάντοτε μέσα στα πλαίσια του σωστού συναγωνισμού και το “ευ αγωνίζεσθαι”.

Παράκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΑΔ και με βάση το άρθρο 4(στ) των περί Πρωταθλημάτων Γενικών Κανονισμών είναι να παραχωρηθεί άδεια συμμετοχής στο επικείμενο Πρωτάθλημα Ανδρών / Εφήβων Β΄Κατηγορίας (2013- 2014).

Είμαστε βέβαιοι για την κατανόηση και βοήθεια σας και θα αναμένουμε την απόφαση σας για έγκαιρο προγραμματισμό.

Με εκτίμηση
Στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας
Πρόεδρος»

Πηγή : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου