Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Γ. Μερκής: «Κάτω το κεφάλι»

Ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής παρουσία της ομάδας σε Κύπρο και Ευρώπη παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα, ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Μερκής.

Ο διεθνής αμυντικός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας μας για την στήριξη, τονίζοντας ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, να παραμείνουμε σοβαροί και ταπεινοί έτσι ώστε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την υλοποίηση των στόχων μας.

«Σίγουρα μέχρι στιγμής η χρονιά ξεκίνησε ιδανικά για μας, παρά το δύσκολο και επίπονο πρόγραμμα το οποίο είχαμε. Δώσαμε σε πολύ σύντομο διάστημα παιχνίδια υψηλής έντασης, έχοντας ένα εξαιρετικό απολογισμό. Εξασφαλίσαμε για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου την παρουσία μας σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ έχουμε δυο νίκες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχοντας δώσει δυο μεγάλα ντέρμπι. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει απολύτως τίποτα. Θα πρέπει όλοι μαζί να παραμείνουμε σοβαροί και ταπεινοί, έτσι ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Η μέχρι στιγμής καλή πορεία μας οφείλετε σε μεγάλο βαθμό στην σκληρή δουλειά που γίνετε σε όλα τα επίπεδα, όπως επίσης στην ηρεμία και την ομοψυχία που επικρατεί στο σύλλογο. Αν συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς σίγουρα θα έρθουν πολύ καλές μέρες για τον σύλλογο».

Συνέχισε αναφερόμενος στον αγώνα με την ΑΛΚΗ:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς έτσι ώστε να παραμείνουμε στα ψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα, και παράλληλα να ταξιδέψουμε στην Πολωνία με καλή ψυχολογία για τον αγώνα με την Λέγκια».

Ολοκληρώνοντας ο Γιώργος Μερκής αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας:

«Ο κόσμος της ομάδας ήταν διαχρονικά κοντά μας. Ουδέποτε μας εγκατέλειψε κι αυτό είναι κάτι το οποίο τους τιμά. Εμείς ως ποδοσφαιριστές θέλουμε να μείνουν κοντά μας, και να μας στηρίζουν και στις χαρές και στις λύπες. Αισθάνομαι υπερήφανος που βλέπω τον κόσμο του Απόλλωνα και πάλι με το κεφάλι ψηλά, ενωμένο και συσπειρωμένο».

Πηγή : http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου