Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ενώπιον της Δικαιοσύνης ο Στ. Κιττής – Η διαδικασία θα συνεχισθεί μετά το διάλειμμα στις 11:45 - VIDEO

- Αφίχθη ενώπιον του Δικαστηρίου ο Στ. Κιττής καθώς και οι αδελφοί Σουρουλά
- Στις Κάννες βρίσκεται ο καταζητούμενος Ορέστης Βασιλείου;
- Εκ μέρους του Ο. Βασιλείου του εμφανίσθηκε ο δικηγόρος Χάρης Κυριακίδης
- Δικάζει την υπόθεση η Δικαστής Αλεξία Λυκούργου
- Φανερά καταβεβλημένος ο Στ. Κιττής
- Αυστηρά μέτρα ασφαλείας από πλευράς Αστυνομίας στο χώρο του Δικαστηρίου


Στην ανανέωση της κράτησης του Στάθη Κιττή για αναμένεται να διατάξει σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.
Ανανέωση αναμένεται επίσης και για τους Ορέστη Βασιλείου, Γιάννη Σουρουλλά, και του αδελφού του Γρηγόρη Σουρουλλά οι οποίοι κατηγορούνται για την ίδια υπόθεση.

Στην υπόθεση για την υπεράσπιση του κ. Κιττή βρίσκεται ο δικηγόρος Γιώργος Παπαϊώννου, για την υπεράσπιση του Γρηγόρη Σουρουλά ο δικηγόρος Ηλίας Στεφάνου ενώ εκ μέρους της υπεράσπισης του Γιάννη Σουρουλά εμφανίζεται ο Ευστάθιος Ευσταθίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια μετά από καταγγελίες ότι κάποιοι πήραν μίζες για αγορά από τα λεφτά του Ταμείου Προνοίας της Cyta, τουρκοκυπριακής γης στη περιοχή Δρομολαξιάς στη Λ/κα παρακάμπτοντας άλλη πιο συμφέρουσα συμφωνία.

Εκτός από τον κ. Κιττή συνελήφθησαν και οι Γιάννης Σουρουλλάς, Ανώτερος Διευθυντής Μάρκετινγκ στην Cyta και ο αδερφός του, Γρηγόρη Σουρουλλά που φέρεται να δραστηριοποιείται στον κτηματομεσιτικό χώρο στην επαρχία Λάρνακας ενώ για την υπόθεση αναζητείται από την Αστυνομία ένα ακόμα άτομο, ο ΓΓ της ΕΠΟΕΤ ΟΗΟ - ΣΕΚ Ορέστης Βασιλείου.

Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στο χώρο του Δικαστηρίου, ειπώθηκε ότι ο καταζητούμενος Ορέστης Βασιλείου βρίσκεται στις Κάννες για επαγγελματικό σκοπό εκπροσωπώντας την CytaVision. Ωστόσο εκ μέρους της υπεράσπισης του κ. Ο. Βασιλείου εμφανίστηκε δικηγόρος υπεράσπισής του Χάρης Κυριακίδης.

Εν αναμονή της συνέχειας της υπόθεσης στις 11.45 από το δικαστήριο, οι Στάθης Κιττής, Γιάνης και Γρηγόρης Σουρουλλάς βρίσκονται μαζί με τους δικηγόρους τους με τους οποίους φαίνεται να συζητούν.

Ο Στάθης Κιττής, κρίνοντας από την εικόνα του είναι φανερά καταβεβλημένος.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα βλέπετε την άφιξη του Στ. Κιττή στο Δικαστήριο.



Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου