Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Γιάγκος Μικελλίδης : «Ο Χριστόφιας είναι η προσωποποίηση της αποτυχίας και η Ε. Χαραλαμπίδου, ωραία γκόμενα»

Τον επισκεφθήκαμε στο ιατρείο του για μια αποκλειστική συνέντευξη, στην οποία μίλησε χωρίς φειδώ…

Ο ψυχίατρος ανάμεσα στα άλλα απάντησε κατά πόσο μετάνιωσε που υποστήριξε την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη, αν έβγαλε τα χρήματα του στο εξωτερικό, αλλά και για το ποιοι ευθύνονται για την απομάκρυνσή του από την τηλεόραση… Δεν είναι γνωστός για την διακριτικότητα του, ούτε του αρέσει να κρύβεται πίσω από το δάκτυλο του.

Καθίσαμε στον «καναπέ» του γνωστού ψυχίατρου, αλλά ο ασθενής, ή μάλλον οι ασθενείς που ψυχογράφησε, ήταν τα πρόσωπα που κυριαρχούν στο πολιτικό και τηλεοπτικό στερέωμα.

Ο Γιάγκος Μικελλίδης χαρακτηρίζει τον Νίκο Αναστασιάδη, τον Μάριο Καρογιάν, το Νικόλα Παπαδόπουλο, τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, αλλά κα την Ειρήνη Χαραλαμπίδου, μιλώντας χωρίς περιστροφές για τις προσωπικότητες που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα και το τηλεοπτικό σκηνικό, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον για τους δικούς τους πάντα λόγους...

Δίνει ελαφρυντικά σε όλους αυτούς που έβγαλαν τα χρήματα τους στο εξωτερικό και μιλά έξω από τα δόντια για όλους όσοι απομυζούν τον κυπριακό λαό.

Όσον αφορά στην απομάκρυνσή του από τις τηλεοπτικές εκπομπές, δίνει τις εξηγήσεις του, κατονομάζοντας για συγκεκριμένο σταθμό ως υπαίτια την Αρχιεπισκοπή…


Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου