Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ανέσυραν νεκρό άνδρα από πηγάδι στη Σητεία

Συναγερμός είχε σημάνει στη Σητεία μετά από εντοπισμό νεκρού άνδρα μέσα σε πηγάδι. Ο 60χρονος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός χωρίς τα ρούχα του. Το πηγάδι μέσα στο οποίο βρέθηκε, σε χωράφι του Απιδίου, είχε νερό βάθους περίπου 5 μέτρων.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία προχώρησε σε απάντληση υδάτων στην προσπάθεια να εντοπιστούν ρούχα και αντικείμενα του άνδρα. Στο σημείο βρέθηκαν η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ .

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε συγχωριανός του ο οποίος πήγε στο χωράφι του για να ποτίσει. Εκείνο που τράβηξε την προσοχή του ήταν το γεγονός ότι χθες είχε σκεπάσει το πηγάδι, ενώ σήμερα το βρήκε ανοιχτό, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο μακάβριο θέαμα. Άμεσα ενημέρωσε τον παπά της περιοχής που ειδοποίησε τις αρμόδιες Αρχές.

Στο χωράφι στην περιχοή του Απιδίου βρέθηκαν Σήμανση και ο ιατροδικαστής για να τραβήξουν φωτογραφίες και να εξάγουν τα πρώτα συμπεράσματα για τι ακριβώς έχει συμβεί, πριν τη σορό του νεκρού άνδρα παραλάβει το ΕΚΑΒ ή η νεκροφόρα που ειδοποιήθηκε.

Ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα για το πώς έχασε τη ζωή του ο 60χρονος συνταξιούχος, πρώην εργαζόμενος στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Σητείας .

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς του, καθώς αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και δύο παιδιά.

Source: http://www.ikypros.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου