Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Αποκαλυπτικό: Γνωστός ποδοσφαιριστής πίσω από την κλοπή και εξαργύρωση Κυβερνητικών επιταγών στη Λεμεσό


-Ο 33χρονος συνεργός έκλεβε τις Κυβερνητικές επιταγές από τα γραμματοκιβώτια
-Ο 40χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν κλητήρας σε συνεργατικό πιστωτικό ίδρυμα της Λεμεσού,τις κατέθετε στον προσωπικό του λογαριασμό
-Δεν έλεγχαν καν για να δούνε αν οι επιταγές ήταν υπογραμμένες από τους δικαιούχους

Λύθηκε τελικά η απορία, για το πως κάποιος μπορούσε να εξαργυρώσει Κυβερνητική επιταγή, χωρίς να χρειαστεί ταυτότητα, ή, υπογραφή του δικαιούχου. Σε υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής υλικού που διαβιβάζεται ταχυδρομικώς, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, εμπλέκεται πρώην γνωστός ποδοσφαιριστής της Λεμεσού.

Την περασμένη Τετάρτη η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε δύο άτομα,40 και 33 χρόνων,οι οποίοι φαίνεται να έκλεβαν από τα γραμματοκιβώτια επιταγές δημοσίων βοηθημάτων, κυρίως συνταξιούχων . Τους τελευταίους τρείς μήνες οι ύποπτοι εξαργύρωσαν δέκα συνολικά επιταγές, αξίας 9.000 ευρώ.

Από τις έρευνες που διενήργησε η αστυνομία στο σπίτι ους, εντοπίστηκαν έξι Κυβερνητικές επιταγές , συνολικής αξίας 5 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.com.cy, ο 33χρονος ήταν αυτός που έκλεβε τις επιταγές από τα γραμματοκιβώτια των δικαιούχων και ο 40χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, τις κατέθετε στον προσωπικό του λογαριασμό, σε συνεργατικό πιστωτικό ίδρυμα στο οποίο εργαζόταν ως κλητήρας και αφού τις εξαργύρωνε, λάμβανε προμήθεια για τις υπηρεσίες του απο τον 33χρόνο συνεργάτη του.

Τον 33χρόνο κατέδωσε στην αστυνομία, ο ίδιος ο συνεργός του, ο οποίος μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού και αποκάλυψε την κομπίνα, ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε ότι οι επιταγές ήταν προϊόν κλοπής.

Οι ύποπτοι οδηγήθηκαν χθες στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο διέταξε την 5νθήμερη κράτηση τους.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου