Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Οι Πούτιν χωρίζουν μετά από τριάντα χρόνια γάμου


Δεν ζούσαν μαζί, ο γάμος τους είχε τελειώσει από τη στιγμή που η ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής Αλίνα Καμπάεβα μπήκε στη ζωή του και χθες ο Βλαντιμίρ Πούρτιν αποφάσισε να ενημερώσει μέσω τηλεόρασης ότι χωρίζει από την επί 30 χρόνια σύζυγό του Λουντμίλα.
 

Με κοινή τους εμφάνιση στη ρωσική τηλεόραση ο Βλαντίμιρ Πούτιν και η σύζυγός του Λουντμίλα ανακοίνωσαν την Πέμπτη ότι ο γάμος τους τελείωσε και πήραν διαζύγιο. Το ζευγάρι παρακολούθησε μαζί παράσταση μπαλέτου στo αμφιθέατρο του Κρεμλίνου, την Εσμεράλντα και μετά δήλωσαν μπροστά στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων ότι ο γάμος τους τελείωσε.
 
H Λουντμίλα είπε ότι ο χωρισμός ήταν «πολιτισμένος» και ότι θα μείνουν «για πάντα κοντά». Η ίδια μίλησε και για τις δύο κόρες που απέκτησαν με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, οι οποίες πλέον «είναι αρκετά μεγάλες και έχουν δική τους ζωή».
 
«Ηταν μια απόφαση που πήραμε από κοινού, ελάχιστα βλεπόμασταν μεταξύ μας, ο καθένας έχει τη δική του ζωή» δήλωσε ο 61χρονος Πούτιν.
 
Το διαζύγιο δεν είναι ταμπού στη Ρωσία. Κάθε άλλο. Σύμφωνα με την
UNICEF 700.000 ζευγάρια χώρισαν το 2009. Η Ρωσίδα κοινωνιολόγος Ολγα Κρισχτανόβσκαγια τονίζει ότι κατά πάσα πιθανότητα το διαζύγιο δεν θα πλήξει την εικόνα του Πούτιν. «Αρκεί να μην εμφανιστεί μια νέα γυναίκα τρόπαιο», συμπληρώνει.
 
Αλλωστε ουκ ολίγοι στη Ρωσία χρόνια τώρα υποστήριζαν πως θα ήταν πιο ειλικρινής ο Βλάντιμιρ Πούτιν αν χώριζε δεδομένου πως ήταν γνωστά τα προβλήματα στο γάμο του.
 
Το 2008 μια σκανδαλοθηρική εφημερίδα της Μόσχας, η
Moskosvskij Korrespondent, είχε υποστηρίξει ότι ο Πούτιν είναι ερωτευμένος με την χρυσή ολυμπιονίκη της Αθήνας γυμνάστρια Αλίνα Καμπάεβα και μάλιστα είχε φθάσει να κάνει λόγο για σχέδια γάμου. H 30χρονη σήμερα Καμπάεβα, με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν, είναι από το 2007 βουλευτής στο κόμμα Ενωμένη Ρωσία που ίδρυσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.
 
Ο Πούτιν γνωρίζεται με την Καμπάεβα από το 2004 και λίγο μετά την επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Source: http://www.elita.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου