Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Έγινε και αυτό: Αφαιρούν τα κλιματιστικά από τα σχολεία λόγω κρίσης!

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι εκπαιδευτικοί ενός σχολείου στη Λεμεσό, όταν υπάλληλοι της Σχολικής Εφορείας μπήκαν στην αίθουσα του καθηγητικού συλλόγου και χωρίς καμία προειδοποίηση, αφαίρεσαν το σύστημα κλιματισμού.

Βέβαια, οι εργαζόμενοι ακολουθούσαν οδηγίες της Εφορείας, η οποία με τη σειρά της εφάρμοζε τις αυστηρές εντολές των Τεχνικών Υπηρεσιών του υπουργείου Παιδείας. Βάσει εγκυκλίου προς τους προέδρους των σχολικών εφοριών, κλιματιστικές μονάδες επιτρέπονται μόνο σε συγκεκριμένους χώρους και μάλιστα κατόπιν έγκρισης από τις τεχνικές υπηρεσίες.

Ειδικότερα, κλιματιστικά επιτρέπονται στο γραφείο διευθυντή, γραμματεία, αίθουσες ειδικής εκπαίδευσης, αμφιθεατρικές αίθουσες, ιατρεία, στο δωμάτιο του κεντρικού υπολογιστή και σε λυόμενες αίθουσες που χρησιμοποιούνται ως αίθουσες διδασκαλίας.

Με βάση τα πιο πάνω, καλεί τις εφορίες όπως προχωρήσουν άμεσα στην αφαίρεση όσων κλιματιστικών μονάδων δεν βρίσκονται στους πιο πάνω χώρους, καθώς επίσης και στην απομάκρυνση όλων των φορητών συσκευών θέρμανσης.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου