Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ξεκίνημα με απουσίες για την Εθνική Ανδρών

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Ισλανδία την ερχόμενη Παρασκευή στο Ρεϊκιάβικ, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.

Από την προπόνηση υπήρξαν πολλές απουσίες και απαρτία θα προκύψει από αύριο, οπόταν και η προετοιμασία θα μπει στην ουσιαστική της φάση.

Συγκεκριμένα απουσίαζαν οι διεθνείς του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα καθώς και οι Δημήτρης Χριστοφή και Ντόσσα Τζούνιορ οι οποίοι θα είναι παρόντες στην αυριανή προπόνηση.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους εξετάστηκε πριν από την προπόνηση από το ιατρικό τιμ της Εθνικής και διαπιστώθηκε πως ταλαιπωρείται από μυικό τραυματισμό στο γαστροκνήμιο.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει τον αγώνα με την Ισλανδία ενώ τις επόμενες ημέρες θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση του για να διαπιστωθεί αν προλαβαίνει τον αγώνα με την Αλβανία στις 15 Οκτωβρίου.

Η σημερινή προπόνηση ήταν η πρώτη υπό την καθοδήγηση του Μιχάλη Χατζηπιερή, ο οποίος, με συνεργάτη τον Πάμπο Πίττα, έχουν αναλάβει την Εθνική μας ομάδα μετά την αποχώρηση του Νίκου Νιόπλια και των συνεργατών του.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα, στις 18:00, στο ΓΣΠ.

Στην κλήση της Εθνικής Ανδρών συμπεριλαμβάνονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
ΑΕΚ Λάρνακας: Κυριάκος Παύλου, Λευτέρης Μέρτακκας, Νέστωρ Μυτίδης
ΑΕΛ: Μάριος Νικολάου
Ανόρθωση: Ανδρέας Αβραάμ, Τζέισον Δημητρίου
ΑΠΟΕΛ: Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Αντωνιάδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Πιέρος Σωτηρίου, Στάθης Αλωνεύτης, Τάσος Κίσσας
Απόλλων: Αγγελής Χαραλάμπους, Γιώργος Βασιλείου, Γιώργος Μερκής
Δόξα Κατωκοπιάς: Ηλίας Χαραλάμπους
ΕΝΠ: Χριστάκης Μάστρου
Ομόνοια Λευκωσίας: Γιώργος Εφραίμ, Χάρης Κυριάκου
Πλατανιάς Χανίων: Αντώνης Γιωργαλλίδης
AFC ASTRA: Βίνσεντ Λαμπάν
FC SION: Δημήτρης Χριστοφή
LEGIA WARSZAWA: Ντόσσα Τζούνιορ
Ο αγώνας Ισλανδίας – Κύπρου θα γίνει την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 21:45 (Cytavision) ενώ την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, η Εθνική μας θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις στον 5ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 υποδεχόμενη στις 19:00 στο ΓΣΠ την Αλβανία (ΡΙΚ 2).

- Source://www.sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου