Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ - Ένα νέο ξεκίνημα

Μια νέα αρχή θέλει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ, μετά την απομάκρυνση του Πάουλο Σέρτζιο από τον πάγκο της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε πολλά λάθη, όμως μερίδιο ευθύνης για την αγωνιστική κατάσταση έχουν και οι ποδοσφαιριστές.

Τις περισσότερες φορές, μία αλλαγή βοηθά στην ψυχολογία και αυτό ίσως δώσει νέα πνοή στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ, αρχής γενομένης από το βραδινό (07/10, 19:00) παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο ΓΣΠ.

Την ομάδα θα κοουτσάρει ο Γιάννος Ιωάννου, ο οποίος έχει την ευθύνη ως υπηρεσιακός προπονητής μέχρι την εξεύρεση του νέου τεχνικού. Στο θέμα αυτό, για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη μετά την αρνητική απάντηση από τον Μπεν Σιμόν, με τη διοίκηση να προσπαθεί να εντοπίσει τον επόμενο στόχο.

Όσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι, ο Γιάννος Ιωάννου αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς όπως ήταν αντιληπτό στα προηγούμενα ματς, η ομάδα χρειαζόταν… ένα σπρώξιμο στην επίθεση.

Όποιο και να είναι το σχήμα που θα παραταχθεί, η ουσία είναι ο ΑΠΟΕΛ να καταφέρει να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση και φυσικά να προσθέσει το τρίποντο στη συγκομιδή του.

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου