Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ 07/10/2013 - 11:30 Δυσλειτουργική και με τους …παγκίτες


 Μια πτυχή της κριτικής που δεχόταν μέχρι τώρα ο Τόνι Σαβέφσκι ήταν ότι περιορίζει τις επιλογές του σε ένα συγκεκριμένο αριθμό ποδοσφαιριστών και δεν δίνει τη ευκαιρία σε …παγκίτες να αγωνίζονται.

Χθες θέλησε να δώσει την ευκαιρία και σε αυτούς με την προσδοκία να αλλάξει την ομάδα του και να παρουσιάσει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Αλλαγές υπήρξαν σε όλες τις γραμμές. Στην άμυνα, ο Σερφά πήρε τη θέση του Αλαμπί δίπλα στον Αντράντε. Στη μεσαία γραμμή, Μαργκάσα και Αγκουιάρ ήταν τα νέα πρόσωπα, αφού έμεινε στον πάγκο ο Σοάρες, ενώ ο Λεάντρο ήταν εκτός αποστολής Έγιναν και άλλες δυο αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα. Στην επίθεση, ο Γκικίεβιτς επανήλθε αντί του Σκέμπρι, ενώ ο Τέιλορ πήρε τη θέση του Πλατινί.

Η προσδοκία όμως του προπονητή της Ομόνοιας, αλλά και του κόσμου της που έδωσε και στη Λάρνακα το παρόν του, δεν επαληθεύτηκε. Η Ομόνοια ήταν μια από τα ίδια. Πλαδαρό ποδόσφαιρο (παρά το ότι είχε συντριπτική κατοχή στο πρώτο μέρος) έλλειψη συνεργασιών στην κεντροεπιθετική γραμμή και κατ’επέκταση δημιουργία ελάχιστων οργανωμένων επιθέσεων. Οι προσπάθειες ήταν κυρίως…πρωτοβουλίες του Εφραίμ και του Ασίς και όχι συλλογικές.

Απέναντι λοιπόν στην κατά τεκμήριο πιο αδύνατη ομάδα της Κατηγορίας, αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές νεαρούς και άπειρους η Ομόνοια δεν κατάφερε να επιβάλει το παιχνίδι της, φθάνοντας στη νίκη με αρκετή δόση άγχους. Δυο μόνο φορές κινδύνευσε, αλλά όσο το σκορ ήταν στο 1-0 και δεν αυξανόταν, το άγχος ήταν παρόν.

Εφτά ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν τις επόμενες μέρες από τις προπονήσεις, λόγω διεθνών υποχρεώσεων. Πρόκειται για τους Γιώργο Εφραίμ, Χάρη Κυριάκου (Εθνική Κύπρου Ανδρών), Αντρέ Σκέμπρι (Εθνική Μάλτας), Ονησίφορο Ρουσιά, Χριστόφορο Χαραλάμπους (Εθνική Κύπρου Ελπίδων) και Αντρέα Παναγιώτου Φιλιώτη, Παναγιώτη Θεράποντος (Εθνική Κύπρου Νέων).

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου