Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Λιποθύμησε 17χρονη μετά από επίθεση πίτμπουλ - Δεν γλίτωσε ούτε το σκυλάκι της!

Η περιπέτεια της ανήλικης ξεκίνησε όταν βγήκε από το σπίτι για να πάει μια βόλτα το μικρόσωμο γιόκσαϊρ της...

Ακόμα ένα σοκαριστικό γεγονός έρχεται να προστεθεί στα πολυάριθμα των τελευταίων ετών που έχουν να κάνουν με την επίθεση σκυλών σε πολίτες. Aυτή τη φορά, όπως καταγγέλλουν στην εφημερίδα «Ροδιακή», προχθές το βράδυ (05-10-2013), πιτ μπουλ επιτέθηκε σε 17χρονη κοπέλα και το σκυλάκι της στην περιοχή της Μιχαήλ Πετρίδη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, από συγγενικό πρόσωπο του κοριτσιού, προχθές, γύρω στις 19:00 το απόγευμα, η 17χρονη έβγαζε βόλτα το σκυλάκι της, ένα μικρόσωμο γιόκσαϊρ, όταν, στην είσοδο της πολυκατοικίας τους επιτέθηκε ένα πιτ μπουλ χρώματος καφέ!

Το πιτ μπουλ επιτέθηκε στο σκυλάκι στο οποίο και κατάφερε σοβαρά τραύματα, δίχως ευτυχώς να του στοιχίσουν μέχρι τώρα τη ζωή ενώ η κοπέλα υπέστη σοκ και «τη γλίτωσε» με δαγκωματιές στα χέρια!

Μάλιστα, ήταν τέτοια η κατάστασή της που λίγο αργότερα, όταν κατέβηκαν γείτονες για να βοηθήσουν και το σκυλί τράπηκε σε φυγή, λιποθύμησε στα χέρια της μητέρας της ενώ, ευτυχώς, για τα τραύματά της χρειάστηκε μόνο αντιτετανικός ορός ενώ βρισκόταν σε τέτοια κατάσταση σοκ που δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο.

Το σκυλάκι μεταφέρθηκε αμέσως σε κτηνιατρείο που βρίσκεται κοντά στην περιοχή, σε άθλια κατάσταση ενώ παρά την άμεση περίθαλψή του από κτηνίατρο, μέχρι και χθες αιμορραγούσε. Η μητέρα της 17χρονης κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, όμως μη γνωρίζοντας κανείς αν το σκυλί έχει κηδεμόνα ή είναι αδέσποτο, η αστυνομία δεν μπορεί να επέμβει στη δεύτερη περίπτωση.

Source : http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου