Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ο γάμος της Ε/κ Έλενας και του Τ/κ Σερκάν

"Ο έρωτας δεν γνωρίζει σύνορα" γράφει η Χαλκίν Σεσί που δημοσιεύει σήμερα πρωτοσέλιδα φωτογραφία από τον γάμο της Ε/κ Έλενας και του Τ/κ Σερκάν που έγινε στο ξενοδοχείο Μέριτ στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η γνωριμία των δύο άρχισε όταν η Έλενα πέρασε στα κατεχόμενα και αντίκρισε τον Σερκάν που ήταν οδηγός ταξί. Ο έρωτάς τους κατέληξε με μια μεγάλη υπογραφή, με την έγκριση και των δύο οικογενειών, σημειώνει η Χαλκίν Σεσί.

 Το ξενοδοχείο Μέριτ, προστίθεται, ήθελε να δώσει κάτι αντάξιο σε αυτόν τον μεγάλο έρωτα και διοργάνωσε την γαμήλια τελετή και την δεξίωση μετά, όπου τραγούδησε το γνωστό συγκρότημα Καφέ Αμάν της Κωνσταντινούπολης που αποτελείται από Τούρκους και Έλληνες μουσικούς, τραγούδια και στις δύο γλώσσες.

Η Χαλκίν Σεσί γράφει ότι ο έρωτας έβαλε την υπογραφή, η σειρά τώρα στους ηγέτες. Γάμοι μεταξύ Ε/κ και Τ/κ έγιναν και στο παρελθόν, κάποιοι είδαν το φως της δημοσιότητας και κάποιοι όχι. Λεπτομέριες για το που θα μένει το νιόπαντρο ζευγάρι ή περισσότερα προσωπικά στοιχεία δεν δίνονται.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου