Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Φιλανθρωπική εκδήλωση στο Distretto café

Η καφετέρια της Αγλαντζιάς Distretto φιλοξενεί την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, φιλανθρωπική εκδήλωση για στήριξη του οργανισμού «Φίλοι του Παιδιού»

Ένα διαφορετικό, ανατρεπτικό και συνάμα κοινωνικού χαρακτήρα event πραγματοποιείται την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, στη μεγαλύτερη καφετέρια της Αγλαντζιάς, στο Distretto στη λεωφόρο Κηρυνείας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Φίλοι του Παιδιού» και το Distretto, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη και το event θα φιλοξενηθεί από την καφετέρια και πολυχώρο Distretto. Κατά την ημέρα του event θα πραγματοποιηθεί ένα ιδιαίτερο fashion show, ενώ την εκδήλωση θα γεμίσουν με νότες και ρυθμό οι νέοι μουσικοί Νικόλας Χριστοδούλου και Ηρόδοτος Μιλτιάδους.

Στην επίδειξη μόδας θα συμμετάσχουν και γνωστά μοντέλα της κυπριακής πασαρέλας αλλά και παιδιά που θα να παρουσιάσουν ρούχα και υποδήματα από την παιδική σειρά.

Στην εκδήλωση έχουν ήδη ενδιαφερθεί για να συμβάλουν –με κάθε τρόπο- τοπικές επιχειρήσεις έπειτα από πρωτοβουλίες που ανέλαβε για την εκδήλωση το Distretto, που θα γεμίσει την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου με χαμόγελα, χρώματα, ζεστή ατμόσφαιρα και τη χαρά της προσφοράς.

Η είσοδος για την ημέρα της φιλανθρωπικής εκδήλωσης ανέρχεται στα 10 ευρώ, με τα οποία ο κάθε πελάτης μπορεί να απολαύσει άφθονο ποτό και εκλεκτά τσιμπήματα.

Για πληροφορίες που αφορούν το event αλλά και το Distretto οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 22 333313 ή να μαζέψουν πληροφορίες από τη σελίδα του Distretto στο facebook www.facebook.com/DISTRETTO.2013

Πηγή: http://www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου