Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Αγία Νάπα: Ο Μάριος Φραγκούλης στην Πλατεία Διασημοτήτων

Πλακέτα με το όνομα του διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Μάριου Φραγκούλη βρίσκεται από χθες βράδυ τοποθετημένη στην Πλατεία Διασημοτήτων, που δημιούργησε πρόσφατα ο Δήμος Αγίας Νάπας και πλαισιώνει τις πλακέτες άλλων διασημοτήτων από το ευρύ φάσμα των τεχνών, του αθλητισμού των γραμμάτων και της πολιτικής.

Τα αποκαλυπτήρια έκανε ο ίδιος ο καλλιτέχνης παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Καρούσου, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, του ιερέα του Ιερού Ναού της Παναγίας Αγίας Νάπας και θαμώνων της περιοχής. Ο Δήμαρχος απένειμε στον διάσημο καλλιτέχνη αναμνηστικό δείγμα της πλακέτας

Ο Μάριος Φραγκούλης ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο της Αγίας Νάπας για αυτή τους την πρωτοβουλία, δηλώνοντας πως αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο η τοποθέτηση της πλακέτας με το όνομά του στην Πλατεία Διασημοτήτων.

Λίγες ώρες αργότερα ο μεγάλος καλλιτέχνης έδωσε συναυλία στην Πλατεία Αγίας Νάπας στο πλαίσιο του 29ου Φεστιβάλ, όπου τραγούδησε τραγούδια από το ξένο και ελληνικό ρεπερτόριό του και καταχειροκροτήθηκε από τις χιλιάδες κόσμου που έσπευσε να τον θαυμάσει.

Source : http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου