Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ - «Δεν πάμε για Τσάμπιονς Λιγκ» (!)

Κίνηση τακτικής, για να αποβάλλει το «φορτίο» του... αιώνιου φαβορί, ή η σκληρή πραγματικότητα; Όπως και να’ χει, ο Ντέιβιντ Μόγιες ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά τις ελπίδες κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Δεν είμαστε σε αυτό το επίπεδο», ήταν η απάντηση του που σίγουρα θα συζητηθεί!

Παρά το γεγονός ότι πρόλαβε όλο το καλοκαίρι στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», ο Σκωτσέζος προπονητής δεν μπόρεσε να «μοντάρει» την ομάδα όπως θα ήθελε. Οι πολύκροτες μεταγραφές των Μπέινς, Ερέρα και Φάμπρεγας δεν έγιναν ποτέ και αναγκαστικά έπρεπε να αρκεστεί στη μοναδική προσθήκη του Φελαϊνί.

Λίγους μήνες αργότερα και ενώ η Γιουνάιτεντ πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της από το 1990/91, ο Μόγιες θεώρησε σωστό να... ξεκόψει ουσιαστικά από τους οπαδούς οποιαδήποτε ελπίδα κατάκτησης του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ!

«Για να κατακτήσει μία ομάδα το Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να έχει πέντε ή έξι πρωτοκλασσάτους ποδοσφαιριστές. Δείτε τη Μπάγερν Μονάχου, τους έχει! Κοιτάξτε την Μπαρτσελόνα που τους είχε όταν έπαιρνε τον τίτλο, αλλά και τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τώρα μπορεί! Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είσαι για να το κατακτήσεις. Εμείς δεν είμαστε στο επίπεδο, αλλά έχουμε εμπειρία», ήταν το σχόλιο του Σκωτσέζου προπονητή.

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου