Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΚΕΛ κατά Χάσικου: Αμύνεται για το σκάνδαλο Δρομολαξιάς εξαπολύοντας επίθεση στον Υπουργό

Σε ανακοίνωση Τύπου που εξέδωσε το ΑΚΕΛ σχετικά με τη συνεχιζόμενη έρευνα για την υπόθεση της Δρομολαξιάς, καλεί τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Χάσικο να συνειδητοποιήσει τον ρόλο του και να μην μετατρέπεται σε κριτή, κατήγορο και δικαστή, καταλήγοντας σε απόδοση ευθυνών και σε υποδείξεις προς τρίτους.

Η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ σημειώνει μεταξύ άλλων: «Ειδικότερα, ο κ. Σωκράτης Χάσικος, αφού κατέληξε και σε πόρισμα, επιχείρησε χθες να προβεί σε νουθεσίες και υποδείξεις προς το ΑΚΕΛ για τον τρόπο που θα διαχειριστούμε τις εσωτερικές υποθέσεις του κόμματος.

Γενικότερα, πιστεύουμε, δεν είναι δόκιμο και δεοντολογικά ορθό, στελέχη κομμάτων ή κυβερνητικοί αξιωματούχοι να παρεμβαίνουν με οποιοδήποτε τρόπο στα εσωτερικά άλλων κομμάτων.

Πολύ περισσότερο, ο τελευταίος που έχει δικαίωμα να ζητά από το ΑΚΕΛ να προχωρήσει σε κάθαρση είναι ο κ. Χάσικος, αφού τα έργα και οι ημέρες ενός εκάστου είναι πολύ καλά γνωστές στον Κυπριακό λαό.

Ας κοιτάξει ο κ. Χάσικος τα του οίκου του και ας εξηγήσει, έστω και με τεράστια αργοπορία, πως και με ποιο τρόπο υπήρξε κάθαρση από την άμεση εμπλοκή του κόμματός του στο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, με τη δημιουργία ακόμα και εταιρείας για επενδύσεις».

Source : http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου