Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ - Σήμερα ο τηλεμαραθώνιος της Ομόνοιας

Σήμερα στις 14:00 είναι προγραμματισμένος ο μεγάλος τηλεμαραθώνιος της Ομόνοιας και η διοίκηση του Σωματείου καλεί τον κόσμο να συντονιστεί στις τηλεοράσεις του και να απολαύσει κάτι το πρωτοποριακό για την Κύπρο. Διαβάστε την ανακοίνωση:

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τηλεμαραθώνιος του Σωματείου μας, ο οποίος θα μεταδοθεί, σε ανοικτή ζώνη, από την PrimeTel. Το μόνο που έχει να κάνει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι με ένα απλό scan στην τηλεόρασή του, να εντοπίσει το κανάλι της PrimeTel που προσφέρεται σε ανοικτή ζώνη.

Το πρώτο μέρος του τηλεμαραθωνίου θα ξεκινήσει στις 14:00 και θα ολοκληρωθεί στις 17:30. Έπειτα θα προβληθεί σε κλειστή ζώνη ο κεκλεισμένων των θυρών αγώνας της ομάδας μας με αντίπαλο την ΑΕΛ και περίπου στις 21:40 θα ξεκινήσει το δεύτερο μέρος που θα διαρκέσει περίπου μέχρι τις 11:30.

Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη παραγωγή, κάτι το πρωτοποριακό για τα Κυπριακά δεδομένα. Το να στηθεί κάτι τέτοιο μέσα σε λίγες μέρες θα πρόκειται για άθλο, αρκετοί άνθρωποι δουλεύουν σκληρά για να γίνει αυτό κατορθωτό, γι’ αυτό και πρόκειται για άλλο ένα καλό λόγο για να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ.

Από το στούντιο θα περάσουν αρκετοί καλεσμένοι, από όλο το φάσμα του οικοδομήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα υπάρχουν βίντεο με θέμα την ΟΜΟΝΟΙΑ, δημοπρασίες, καλλιτεχνικό πρόγραμμα, τηλεφωνικές συνδέσεις και γενικά θα είναι μία εκπομπή κομμένη και ραμμένη για τον κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ.

Θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τηλεφωνικοί αριθμοί, μέσω των οποίων θα μπορεί με ένα απλό τηλεφώνημα να κάνει την εισφορά του και να δώσει ζωή στην αγαπημένη του ομάδα.

Η μεγάλη παραγωγή με σλόγκαν «Η πράσινη καρδιά συνεχίζει να κτυπά», αισιοδοξούμε ότι θα γραφτεί στην ιστορία ως άλλη μία συγκινητική και άνευ προηγουμένου εκδήλωση αγνής αγάπης από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τη μεγάλη του αγάπη.

Τα τηλέφωνα για εισφορές:
90044510 για 12 ευρώ
90088510 για 8 ευρώ
22747280 για άλλες εισφορές

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου