Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Νέα Σαλαμίνα: «Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο της για τη στήριξή του και του απολογείται εκ μέρους των λίγων, για τα όσα «άσχημα» έγιναν χθες στο «Αμμόχωστος»

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ξεκινήσαμε μαζί τον περασμένο Ιούνιο μια δύσκολη προσπάθεια έχοντας ως πρώτιστο στόχο και καθήκον να κρατήσουμε τη Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου στη ζωή. Το γεγονός των πολλών προβλημάτων που έχουν συσσωρευτεί στο σωματείο μας έφεραν τη συσπείρωση στο σωματείο με κοινό στόχο τη στήριξη του σωματείου μας. Με βάση τα πιο πάνω θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και του σωματείου για την μεγάλη στήριξη.

Η ψεσινή εμφάνιση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας στον αγώνα μας εναντίον του ΑΠΟΕΛ, αποδεικνύει ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική μας ηγεσία απέδειξαν ότι η φετινή Σαλαμίνα έχει υγιείς βάσεις, παίζει σωστό ποδόσφαιρο χωρίς να κρύβεται και θα δώσει στο γήπεδο την περηφάνια, το πείσμα και το χαρακτήρα που όλοι εμείς θέλουμε. Είναι σίγουρο ότι μας λείπουν οι βαθμοί αλλά μια ομάδα που παίζει αυτό το σύγχρονο ποδόσφαιρο θα έχει στη συνέχεια και βαθμολογικό κέρδος.

Θέλουμε, φίλες και φίλοι, να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που στηρίζει εντός και εκτός γηπέδου το σωματείο μέσα από την οικονομική και ηθική συμπαράσταση. Αναγνωρίζουμε ότι τίποτα δεν έχει ακόμη κερδηθεί και επαναλαμβάνουμε ότι η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Υποσχόμαστε όμως, ότι όσο έχουμε τη βοήθεια του αγνού κόσμου της Σαλαμίνας θα συνεχίζουμε μεθοδικά και προγραμματισμένα με πείσμα και αφοσίωση την εξυγίανση του σωματείου και το κτίσιμο μιας δυνατής ποδοσφαιρικής ομάδας.

Τονίζουμε, όμως ότι όλοι η εργασία και προσπάθειες μας έχουν ως άξονα τα ιδανικά και δημοκρατικές αρχές του σωματείου μας και δεν θα συμβιβαστούμε με ξένα προς τη Νέα Σαλαμίνα μηνύματα και συμπεριφορές.

Σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, νοιώθουμε την υποχρέωση να απολογηθούμε προς όλο το φίλαθλο κοινό και τους αγνούς φιλάθλους για τα όσα διαδραματίστηκαν στις κερκίδες του Σταδίου «Αμμόχωστος – Επιστροφή» και τα οποία είναι ξένα στο χαρακτήρα και τα ιδανικά της Νέας Σαλαμίνας. Απολογούμαστε, επίσης, σε όλα τα μικρά παιδιά και τις οικογένειες που οι συμπεριφορές μικρού αριθμού ατόμων έβαλε σε κίνδυνο. Το ΔΣ υπόσχεται ότι θα πάρει άμεσα μέτρα για πάταξη του φαινομένου στη γένεση του. Για το σκοπό αυτό θα προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες για τις οποίες θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Καλούμε όλους τους αγνούς και γνήσιους φίλους του σωματείου όπως σταθούν δίπλα από το σωματείο για να αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατό καλύτερα το όλο πρόβλημα. Ταυτόχρονα καλούμε τα νεαρά αυτά άτομα, αν πραγματικά αγαπούν τη Σαλαμίνα που όλοι υπηρετούμε, όπως ενεργήσουν νηφάλια και ανταποκριθούν με σύνεση στο κάλεσμα του ΔΣ για προάσπιση των συμφερόντων της Σαλαμίνας. Με την ανακοίνωση μας αυτή δεν καταδεικνύουμε την πλήρη ευθύνη των επεισοδίων στη μερίδα των οργανωμένων οπαδών της Σαλαμίνας και μόνο, αλλά θεωρούμε ότι από δικής μας πλευράς ενεργούμε για τη βελτίωση του δικού μας σπιτιού και είναι καθήκον και των υπόλοιπων ομάδων να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις για τα αντίστοιχα ζητήματα.

Ολοκληρώνοντας την παρούσα δημόσια παρέμβαση μας θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα της συνέχισης της μεγάλης προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη για τα οικονομικά κριτήρια Σεπτεμβρίου καλώντας όλους τους φίλους όπως σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια. Η ποδοσφαιρική μας ομάδα απέδειξε ότι έχει ποιότητα, βάθος, θέληση και αποφασιστικότητα για ένα καλό μέλλον. Στο δικό μας χέρι όλων βρίσκεται η συνταγή για τη συνέχιση της προσπάθειας.

Source : http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου