Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Έχει ο καιρός γυρίσματα; – Τι μας ενημερώνει η μετεωρολογική υπηρεσία

Ασθενής χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.


Σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο μετά το μεσημέρι θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ και αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 22 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σύντομα κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό τα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Την Τετάρτη θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου