Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

H Κύπρια ηθοποιός που το παίζει σε διπλό ταμπλό – Και με το σύζυγό της, αλλά και με άλλους…

Πρόκειται για μια γυναίκα που δεν έχει δώσει ποτέ αφορμή για σχόλια, ούτε για τα επαγγελματικά, αλλά ούτε και για τα προσωπικά της… Και όμως, το εξώφυλλο κυπριακού lifestyle περιοδικού, όπου ποζάρει με την κόρη της, φέρει ως τίτλο '' Σε διπλό ταμπλό''.

Κι όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να την αμφισβητήσει ποτέ κανείς, αφού η Χριστίνα Παυλίδου, η οποία φωτογραφήθηκε για το τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Omikron είναι άμεμπτου ηθικής, αλλά και πάσης φύσεως αμφισβήτηση.



Η Κύπρια ηθοποιός ποζάρει μαζί με την κόρη της Μαρία για το εξώφυλλο του φθινοπωρινού τεύχους του περιοδικού Omikron, το οποίο φέρει τον τίτλο « Η Χριστίνα Παυλίδου σε διπλό ταμπλό».

Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από το ότι σε λίγες μέρες θα τη βλέπουμε να παίζει σε δύο κανάλια ταυτοχρόνως, στον ΑΝΤ1 και στο MEGA.

Η Χριστίνα Παυλίδου θα παίζει στον ΑΝΤ1 και στη δραματική σειρά «Εκείνο το καλοκαίρι» που υπογράφει σύζυγός της Γιώργος Τσιάκκας, αλλά και στο Mega, στη σειρά «Όνειρο Ήταν».

Μετά από πολλά χρόνια η Κύπρια ηθοποιός υποδύεται κάποιο τηλεοπτικό ρόλο, τον οποίο δεν υπογράφει σεναριακά ο σύζυγός της...

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου