Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Η Arsenal αναζητά και στην Κύπρο τα επόμενα ποδοσφαιρικά αστέρια

Η Arsenal FC αναζητά και στην Κύπρο τα επόμενα μεγάλα ποδοσφαιρικά αστέρια μέσω της Arsenal FC Elite Academy Southeast Europe, η οποία και ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2010.

Αν έχετε γεννηθεί το 2002 (ή την περίοδο 2001-2002 αν παίζετε στη θέση του τερματοφύλακα) και ενδιαφέρεστε να ζήσετε το ποδόσφαιρο “The Arsenal Way” σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες του αγγλικού ποδοσφαίρου που δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα νέα ταλέντα, ελάτε να δοκιμάσετε τις δυνατότητές σας στο ειδικό Try-Out Camp που διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις του Κεραυνού Στροβόλου το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα

08.30-09.00: Εγγραφές πρωινού Try-Out
09.00-12.00: Try-Out
16.30-17.00: Εγγραφές απογευματινού Try-Out
17.00-19.00: Try-Out

Υπεύθυνος για την επιλογή των παιδιών που θα περάσουν στην επόμενη φάση και θα στελεχώσουν την Elite Squad της Arsenal Soccer Schools είναι ο κ. Λάκης Παπαϊωάννου, επίσημος scout της Arsenal στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Tο πρόγραμμα ανάπτυξης ταλέντων (Elite Development Program) βασίζεται στο τρίγωνο ανάπτυξης (Development Triangle) της Arsenal και αποτελεί την διαδικασία με την οποία στελεχώνεται η πρώτη ομάδα του συλλόγου κατά ένα μεγάλο ποσοστό.

Στην κορυφή του βρίσκεται η Ακαδημία στο Λονδίνο, ωστόσο για να την τροφοδοτήσει με τους καλύτερους παίκτες. Η Arsenal FC έχει δημιουργήσει 6 Elite Ακαδημίες σε όλο τον κόσμο. Σε αυτές, οι καλύτεροι παίκτες της ευρύτερης περιοχής ζουν, πηγαίνουν σχολείο και προπονούνται μαζί, 10 μήνες το χρόνο ως μια ξεχωριστή ομάδα επίλεκτων παικτών η οποία λαμβάνει την προπονητική της καθοδήγηση από το τεχνικό επιτελείο, της ακαδημίας του Λονδίνου, του οποίου προΐσταται ο Arsène Wenger, προπονητής της πρώτης ομάδας. Ήδη στην Arsenal FC Elite Academy South East Europe έχουν πάρει υποτροφία 4 παιδιά μέσω της αντίστοιχης διαδικασίας των προηγούμενων ετών, με τελευταίο (χρονικά) τον Henry Bates Andreou, το περασμένο καλοκαίρι.

Υπεύθυνος του προγράμματος παγκοσμίως είναι ο Steve Morrow, Head of International Partnerships, ο οποίος σε συνεργασία με τους υπευθύνους των Ελληνικών & Κυπριακών Arsenal Soccer Schools, που λειτουργούν με τεράστια επιτυχία έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια να αποτελέσει η Ελλάδα κέντρο ποδοσφαιρικής ανάπτυξης για την Arsenal. Η Ακαδημία στεγάζεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στις εγκαταστάσεις του Lolas Multiaction Center στη Θεσσαλονίκη ενός από τα μεγαλύτερα και αρτιότερα οργανωμένα αθλητικά κέντρα στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, με σημαντική παράδοση στο χώρο της φιλοξενίας αθλητικών διοργανώσεων επαγγελματικών συλλόγων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Χαράλαμπο Σπύρου στο τηλέφωνο 99623899 και στο mail a.spyrou@22consultants.com.

Πηγή : http://www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου