Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΕΛ - «Αν παίξουμε όπως με το ΑΠΟΕΛ...»

«Αν παίξουμε όπως τα προηγούμενα μπορούμε να κερδίσουμε» τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΛ Λίτο Βιντιγκάλ μιλώντας στην καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει φυσικά του αγώνα με την ΕΝΠ στο Παραλίμνι.



Η αρχική του τοποθέτηση και η αναφορά του στο νικηφόρο ματς επί του ΑΠΟΕΛ:

«Το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ είναι παρελθόν για μένα. Αν αρχίσουμε τώρα να μιλάμε για το ΑΠΟΕΛ κάνουμε λάθος. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να παλέψουμε. Οι παίκτες δεν πρέπει να ξεχάσουν πώς κερδίσαμε τα δύο προηγούμενα ματς. Δουλέψαμε πολύ, σκληρά, παίξαμε καλά. Παίξαμε σαν πολεμιστές. Αν παίξουμε αύριο, όπως στα προηγούμενα, έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Αν όμως σκεφτόμαστε τον ΑΠΟΕΛ, θα είναι μεγάλο λάθος».

Είναι φαβορί η ΑΕΛ:

«Ίσως να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε στα χαρτιά, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο θεωρία. Αν δεν παίξουμε, δεν θα κερδίσουμε. Μιλάω όλη την εβδομάδα στους παίκτες μου και τους λέω να διατηρήσουμε τη φιλοσοφία μας. Αν σε όλα τα παιχνίδια παίζουμε σαν ομάδα, δουλεύουμε σκληρά, θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίζουμε».

Για το πρόβλημα του Φουάντ που έμεινε εκτός αποτολής:

«Καλύτερα να ρωτήσετε το ιατρικό επιτελείο για τον Φουάντ. Είχε κάποιο μικροπρόβλημα τραυματισμού. Από τη Δευτέρα θα μπει σε κανονικό ρυθμό και θα είναι έτοιμος για το επόμενο ματς».

Είστε ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας σας;

«Πιστεύω ότι πρέπει να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά των παικτών. Αλλά κάθε μέρα θέλω περισσότερα και το ξέρουν ότι πρέπει να δουλεύουν. Αν πούμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι, θα πηγαίνουμε προς τα πίσω. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

 Πηγή : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου