Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ - «Βελτιωμένοι σε κάθε παιχνίδι»

Την καθιερωμένη του συνάντηση με τους αθλητικούς συντάκτες είχε σήμερα ο Τόνι Σαβέφσκι ο οποίος αναφέρθηκε φυσικά στο επικείμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. «Θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι απ' ότι με την Ανόρθωση για να μπορέσουμε να κερδίσουμε» τόνισε ο Σκοπιανός τεχνικός.

Η αρχική του τοποθέτηση:

«Έχουμε ντέρμπι με ένα αντίπαλο που το τελευταίο διάστημα παίζει καλό ποδόσφαιρο συμμετέχει και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη πρέπει να είμαστε σε πολύ ψηλό επίπεδο. Να έχουμε υπευθυνότητα και να έχουμε περισσότερο πάθος και δίψα για τη νίκη γιατί είναι ένας αντίπαλος που έχει καλή ομάδα και καλές μονάδες».

Παίζει ρόλο η κούραση του Απόλλωνα λόγω Ευρώπης;

«Δεν μπορούμε να μιλούμε για κούραση, είναι πρώτος αγώνας σε 2 εβδομάδες, τώρα ξεκινάνε τα πρωταθλήματα και υποχρεώσεις, δεν μπορούμε να μιλάμε για ατού, κάνανε και εχτές ροτέισον, έχουνε το βάθος».

Θα κάνετε αλλαγές στο πλάνο;

«Όπως και ο Απόλλωνας και εμείς έχουμε βάθος, τώρα αν θα κάνουμε αλλαγές είναι άλλο θέμα»

Στα δύο πρώτα ματς η Ομόνοια δεν ήταν και τόσο καλή...

«Το καλό και το κακό πρόσωπο είναι ο καθένας όπως το βλέπει. Με την Ανόρθωση ήμασταν κακοί αλλά μπορούσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα αλλά είχαν μεγαλύτερο πάθος και δίψα. Πρέπει να δώσουμε μεγάλη σημασία στο πώς θα μπούμε στο παιχνίδι, να βρούμε το κίνητρο για να αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα».

Για την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας:

«Μας προβληματίζει, πρέπει να βρούμε κίνητρα για να λειτουργούμε και αμυντικά όπως μεσοεπιθετικά. Πρέπει να είμαστε και αμυντικά περισσότερο σαν συμπαγής ομάδα.»

Έρχονται μαζεμένα ντέρμπι:

«Ο κάθε ένας θέλει το καλύτερο, να κερδίζει, να παρουσιαστείς έτοιμος . Οι υπόλοιποι μπορεί να έχουν καλύτερο πρόγραμμα, δεν πρέπει να υπάρχει απογοήτευση. Πρέπει να βρούμε ισορροπία στις επιτυχίες και στα κακά αποτελέσματα.»

Είστε ικανοποιημένος από την ομάδα;
«Πάντα περιμένεις καλύτερα και περισσότερα, ο χρόνος ελπίζω να δουλέψει, και σε κάθε κακό αποτέλεσμα να μην υπάρχει κακή αντιδράς. Δεν πιστεύω ότι η ομάδα ήταν πολύ κακή όταν ήρθα πέρσι, δεν ήταν πάντα σε τόσο ψηλό επίπεδο για τα δεδομένα που είναι ως ΟΜΟΝΟΙΑ. Το αποτέλεσμα παίζει μεγάλο ρόλο αλλά και η διαχείριση μετά σε ‘όλα αυτά που ακολουθούν.»

Θα προσαρμοστείτε το παιχνίδι σας πάνω στον Σανγκόι;
«Και εμείς έχουμε παίκτες που ο αντίπαλος πρέπει να προσαρμοστεί σε εμάς. Χωρίς να είμαστε αλαζόνες. Αν εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε τον αντίπαλο μια φορά αυτός πρέπει να μας σκέφτεται 2 φορές»


Η άποψη του για το φετινό πρωτάθλημα:
«Τίποτα δεν είναι το ίδιο, από το χθες δεν είναι, κάθε ημέρα αλλάζει, πάντα αλλάζουμε τα δεδομένα. Είναι νωρίς ακόμη για να κρίνουμε, θα είναι οι ίδιες ομάδες για πρωταθλητισμό πιστεύω, όσο περνά το πρωτάθλημα μπορεί να ξεχωρίσουν κάποιοι».

Ο τραυματίς Μεγκλόλο θα είναι εκτός ενώ για τον Εφραίμ θα αποφασίσει την μέρα του αγώνα.

Πηγή : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου