Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ATP - Χειρουργείο για Μάρει!

Μια γενναία απόφαση προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στην πλάτη που τον ανάγκασε να χάσει το Γαλλικό Όπεν, πήρε ο Άντι Μάρει ο οποίος τη Δευτέρα (23/09) θα χειρουργηθεί στο Λονδίνο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, συμπεριλαμβανομένου και του ATP World Tour Finals στην πατρίδα του!

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Άντι Μάρει ο οποίος θέλει να ξεμπερδέψει μια και καλή με το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί χαμηλά στην πλάτη.

Ο 26χρονος Βρετανός, εγκατέλειψε τον αγώνα με τον Μαρσέλ Γκρανογέρ στην πρεμιέρα του στο Rome Masters, λόγω του προβλήματος και στη συνέχεια απουσίασε απ'το δεύτερο Grand Slam της σεζόν.

Αυτή η διακοπή του έδωσε την ευκαιρία να προετοιμαστεί για τη χορτάρινη σεζόν και δικαιώθηκε για την επιλογή του αφού λίγες εβδομάδες αργότερα πανηγύρισε τον ιστορικό τίτλο στο Wimbledon, βάζοντας τέλος στην προσμονή 77 χρόνων για το Βρετανικό τένις.

"Ευχαριστώ πολύ για όλα τα ωραία σας μηνύματα σήμερα. Θα εγχειρηστώ τη Δευτέρα. Θα σας ενημερώσω πως θα πάει. Θα επιστρέψω πιο δυνατός" έγραψε στο tweeter ο Άντι Μάρει το βράδυ της Πέμπτης.

Το πρόβλημα αυτό στην πλάτη είναι χρόνιο για τον Σκωτσέζο και χτυπάει σε ένα νεύρο χαμηλά στην πλάτη που δημιουργεί αφόρητους πόνους.

Θεωρείται απίθανο το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης να προλάβει κάποιο τουρνουά μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ σίγουρα η απουσία του θα είναι μεγάλη στο κορυφαίο τουρνουά που θα κλείσει τη χρονιά στην Ο2 Arena του Λονδίνου.

Πριν μερικές ημέρες ο Μάρει είχε εκφράσει την ανυπομονησία του να αγωνιστεί μπροστά στους συμπατριώτες του, για πρώτη φορά ως πρωταθλητής του Wimbledon, όμως θα χρειαστεί να περιμένει αρκετούς μήνες γι'αυτό.

Ακόμα και μετά τον θρίαμβό του στο Championships, ο Μάρει παραπονιόταν για πόνους στην πλάτη, γεγονός που επηρέασε πολύ τη συμμετοχή του στα Αμερικάνικα τουρνουά, σε Μόντρεαλ, Σινσινάτι και US Open.

Στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν, ο Βρετανός αποκλείστηκε στους "8" απ'τον Στάνισλας Βαβρίνκα.

Παρά τους πόνους, ο Μάρει βοήθησε την εθνική ομάδα της χώρας του να προκριθεί στο World Group του Davis Cup, παίρνοντας μέρος και στις τρεις καθοριστικές νίκες (δυο στο μονό και μια στο διπλό) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κροατία για τα play-offs το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Πηγή : http://tennis24.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου