Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

UEFA - Πάγια πια τα δεδομένα

Δύσκολα θα ξεκολλήσουμε από τη 18η θέση στην κατάταξη της UEFA αφού με το πέρας της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων δεν μειώσαμε τη διαφορά από το 17ο Ισραήλ ενώ μας μείωσαν τη διαφορά οι 19οι Δανοί.

Συγκεκριμένα Κύπρος και Ισραήλ πήραν το ένα βαθμό του 0-0 ανάμεσα σε Μακάμπι και ΑΠΟΕΛ αφού Απόλλωνας και Μακάμπι Χάιφα έχασαν εντός έδρας. Μας χωρίζουν 2.125 βαθμοί κάτι που σημαίνει ότι για να τους περάσουμε πρέπει να κάνουμε 4 νίκες και μια ισοπαλία παραπάνω στους οκτώ αγώνες που απομένουν.

Αντίθετα οι Δανοί πήραν τρεις βαθμούς, Ισοπαλία Κοπεγχάγης νίκη Έσμπιεργκ, με αποτέλεσμα να μειώσουν σε 2,250 τη διαφορά. Αυτό, επειδή οι Δανοί ξεκίνησαν με πέντε ομάδες, πρακτικά σημαίνει πως πρέπει να κάνουν έξι νίκες παραπάνω από εμάς για να μας προσπεράσουν.

Οπόταν με σιγουριά μπορούμε να πούμε πως από τη σεζόν 2015-16 επιστρέφουμε στις τέσσερις ομάδες και ο πρωταθλητής μας θα ξεκινά από το δεύτερο και όχι τον τρίτο προκριματικό. Ο δε κυπελλούχος επιστρέφει στον τρίτο προκριματικό από τα play-off που έπαιξε απευθείας φέτος.

Πηγή : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου