Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Ε, ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ: ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΚΟΚΚΑΛΟ ΤΟΝ ΑΓΕΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΑ

Είναι από τις στιγμές που λες "μπράβο ρε μάγκα" μόνο και μόνο που τόλμησες να κάνεις κάτι τέτοιο...

Κυριακή στην κατάμεστη Αγία Νάπα με τους τουρίστες να πηγαίνουν πέρα δώθε και να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή στην πανέμορφη μας Κύπρο. 

Άλλοι με το ενοικιαζόμενο αμάξι τους, άλλοι με τις τετράτροχες "γουρούνες" και άλλοι με τα πόδια... Ξαφνικά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ένας τουρίστας, αγενής τουρίστας στο μπροστινό αυτοκίνητο κ ενώ βρισκόταν στην κεντρική λεωφόρο της Αγίας Νάπας, πέταξε από το παράθυρο του αυτοκινήτου του ένα πακέτο τσιγάρα και ένα κουτάκι άδειο αναψυκτικό, λες και γι αυτόν ο δρόμος ήταν ο εύκολος κάδος απορριμάτων. 

Στο ακριβώς πίσω αυτοκίνητο ένα αμάξι με κύπριους οι οποίοι βρισκόντουσαν στην καρδιά του τουρισμού, φαίνεται πως όχι μόνο εξοργίστηκαν από την κίνηση του αυτή αλλά έκαναν κάτι που είναι παράδειγμα προς μίμηση όλων μας. 

Ενώ το φανάρι ήταν κόκκινο, ο κύπριος οδηγός κατέβηκε βιαστικά από το αυτοκίνητο του πήρε το άδειο πακέτο με τα τσιγάρα και το κουτάκι του αναψυκτικού που ο τουρίστας πέταξε με τόσο θράσος, πήγε στο παράθυρο του και τον άφησε κόκκαλο. 

"Αυτά στην χώρα σου, όχι στην δικιά μου" του είπε και του έδωσε τα σκουπίδια που είχε προηγουμένως πετάξει στο δρόμο. "Να Αγιάσει το στόμα σου..." έλεγαν όσοι τον είδα στο φανάρι... 

Ο νεαρός μεθυσμένος τουρίστας, αντί να ζητήσει συγνώμη πηγε με τσαμπουκά να ανοίξει την πόρτα και να κατέβει κάτω όμως ο κύπριος πολίτης έσπρωξε την πόρτα προκειμένου να μην ανοίξει ενώ ήδη κατέβηκαν άλλοι δύο κύπριοι φίλοι από το πισινό αμάξι και το πράσινο είχε ήδη ανοίξει... 

Μόλις είδε από το καθρεφτάκι πως πλησίαζαν άλλοι δύο το αυτοκίνητο του πάτησε γκάζι με τα σκουπίδια... παραμάσχαλα. Γιατί η Κύπρος μας δεν είναι σκουπιδότοπος κανενός.

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου