Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΑΕΛ: Φιλικό με τη Φούλαμ του Καραγκούνη - Οι «γαλαζοκίτρινοι» στη Μεγάλη Βρετανία

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιουλίου αναχωρεί η αποστολή της ΑΕΛ με προορισμό τη Σκωτία. Όπου θα παραμείνει μέχρι τις 2 Αυγούστου. Ακολούθως θα μεταβεί στο Λονδίνο, όπου θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τη Φούλαμ.

Η ανακοίνωση:

«Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα πραγματοποιηθεί στη Σκοτία και την Αγγλία, αναχωρεί το βράδυ της Τετάρτης η αποστολή μας.

Η αποστολή μας αναχωρεί το βράδυ της Τετάρτης(24/07) από το αεροδρόμιο Πάφου στις 21.35.
Θα αφιχθεί στο Εδιμβούργο στις 00.50 τοπική ώρα.

Η αποστολή της ομάδας μας θα παραμείνει στη Σκοτία μέχρι μέχρι τις 2 Αυγούστου.

Θα διαμένει στη Dunblane, το οποίο είναι χωριό έξω από την Γλασκόβη. Οι προπονήσεις της ομάδας θα πραγματοποιούνται στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου του Στέρλινγκ.

Κατά τη παραμονή της ομάδας μας στη Σκοτία, θα παίξουμε δύο φιλικούς αγώνες. Το Σάββατο (27/07) με την ομάδα Patrick Thistle FC, η οποία φέτος θα αγωνίζεται στη Πρέμιερ Λίγκ Σκοτίας και τη Δευτέρα 29/07 με την ομάδα Ayr Utd FC, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία Σκοτίας.

Στις 2 Αυγούστου η ομάδα μας θα αναχωρήσει το πρωί στις 10.05 για το Λονδίνο και θα βρίσκεται στην Αγγλική πρωτεύουσα στις 11.25.

Η αποστολή μας στο Λονδίνο θα διαμένει στο Elstree De Vere Village και θα προπονείται στο The Hive Football Center.

Κατά τη διαμονή μας στο Λονδίνο θα παίξουμε σε δύο φιλικά παιχνίδια. Το Σάββατο 03 Αυγούστου με την ομάδα Barnet FC που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία Αγγλίας και τη Τρίτη 6 Αυγούστου με την ομάδα Fulham FC που αγωνίζεται στη Πρέμιερ Λίγκ Αγγλίας.

Κατά τη διάρκειας της προετοιμασίας θα υπάρχει καθημερινή ενημέρωση, με φωτογραφίες, ρεπορτάζ και βίντεο από τη επίσημη ιστοσελίδας της ομάδας στο www.aelfc.com.

Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει από το Λονδίνο στις 07 Αυγούστου στις 15.10 το απόγευμα και θα επιστρέψει στη Κύπρο στις 21.45 στο αεροδρόμιο Πάφου».

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου