Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων των ομάδων μας

Αγωνιστική δράση για τους αντιπάλους και τους πιθανούς αντιπάλους των ομάδων μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά:

Οι αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ:

Η Μάριμπορ, μια εκ των δύο πιθανών αντιπάλων του ΑΠΟΕΛ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League νίκησε το Σάββατο με 3-0 εκτός έδρας την Rudar Velenje.

Ο αγώνας ήταν για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Σλοβενίας. Στην πρώτη αγωνιστική η Μάριμπορ είχε νικήσει την NK Zavrč με 2-1 και έτσι, με έξι βαθμούς σε δύο αγώνες, βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Δεν έχει αρχίζει ακόμη το Πρωτάθλημα Μάλτας στο οποίο αγωνίζεται η Μπιρκιρκάρα.

Οι αντίπαλοι της Ανόρθωσης:

Δεν έχει υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα στο Πρωτάθλημα Σουηδίας η Γκέφλε, την οποία η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ερχόμενη Πέμπτη, στον επαναληπτικό του 3-0 του Αντώνης Παπαδόπουλος.

Όπως είναι γνωστό, αν η Ανόρθωση αποκλείσει την Γκέφλε, στον επόμενο γύρο του Europa League θα παίξει με τη νικήτρια του ζευγαριού Καραμπάκ Αζερμπαϊτζάν - Πιάστ Πολωνίας.

Η Πιάστ νίκησε την Κυριακή με 3-2 εκτός έδρας την Κρακόβια, σε αγώνα για την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Πολωνίας.

Δεν έχει αρχίσει ακόμη το Πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν.

Οι αντίπαλοι της Ομόνοιας:

Η Ρουμανική Άστρα, την οποία η Ομόνοια θα υποδεχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο ΓΣΠ, στον επαναληπτικό του 1-1, νίκησε την Κυριακή με 4-0 εκτός έδρας την Viitorul σε αγώνα για την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ρουμανίας.

Παίζει εκτός έδρας τις 20:30 με την Viitorul.

Αν η Ομόνοια προκριθεί σε βάρος της Άστρα, στον επόμενο γύρο θα παίξειμε τη νικήτρια του ζευγαριού Γκέτεμποργκ Σουηδίας - Τρεντσίν Σλοβακίας.

Το Πρωτάθλημα Σουηδίας βρίσκεται στη 16η αγωνιστική και η Γκέτεμποργκ είναι 4η με 29 βαθμούς, 3 λιγότερους από την πρωτοπόρο Μάλμοε. Επόμενη υποχρέωση της στο Πρωτάθλημα της χώρας της, στις 28 Ιουλίου με την Χέλσιμποργκ.

Η Τρετσίν, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Σλοβακίας, έχασε με 2-1 από την Σπάρτακ Τρνάβα. Στην πρώτη αγωνιστική η Τρετσίν είχε νικήσει με 4-0 τη Νίτρα.

Πηγή: http://24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου