Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Εμφανίστηκε μετά από 52 χρόνια που ήταν αγνοούμενη

Η Λούσι Τζόνσον, είναι τώρα 77 χρονών, είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της το Σεπτέμβριο του 1961 και δε βρέθηκε ποτέ, παρά τις αστυνομικές έρευνες οι οποίες κατέληξαν να “δείχνουν” ως ύποπτο του φόνου της τον σύζυγό της.

Ο Μάρβιν Τζόνσον, που πέθανε στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ήταν ύποπτος για το φόνο της Λούσι, ενώ κατηγορούνταν ότι την είχε θάψει στην αυλή του σπιτιού τους. Ελλείψει στοιχείων όμως, δεν καταδικάστηκε ποτέ. Η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει την καναδική αστυνομία ήρθε ξανά στην επιφάνεια, όταν πρόσφατα η κόρη της εξαφανισμένης γυναίκας έβαλε αγγελία σε τοπική εφημερίδα, ζητώντας στοιχεία για τη μητέρα της.

Τότε, η κόρη, έλαβε ένα τηλεφώνημα από μία μυστηριώδη γυναίκα η οποία της είπε ότι είναι η ετεροθαλής αδελφή της και ότι η μητέρα της ζει σε άλλη περιοχή και έχει, όλον αυτόν τον καιρό μία άλλη καινούρια οικογένεια.

Οι λόγοι που ώθησαν τη γυναίκα να εγκαταλείψει την οικογένειά της, πριν από 52 χρόνια, παραμένουν αδιευκρίνιστοι.

Η αστυνομία του Καναδά σε ανακοίνωσή της υπογραμμίζει ότι θα κάνουν τα πάντα για να βρεθεί η Λούσι ζωντανή και υγιής και ότι η ίδια μετά θα έχει πάρα πολλές εξηγήσεις να δώσει.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου