Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Προτεραιότητα ο τερματοφύλακας

Στον Εθνικό ρίχνουν το βάρος τους στον τερματοφύλακα και γίνεται «πρέσιγνκ» στον Μπούνα Κουντούλ για να πει το ναι και να μετακομίσει από το Παραλίμνι στο Δασάκι.

Ο Νίκος Κολομπούρδας θέλει τον Σενεγαλέζο πορτιέρο για βασικό τερματοφύλακα και εντείνονται οι προσπάθειες για να εξασφαλιστεί η υπογραφή του.

Στα υπόψη του κ. Κολομπούρδα είναι και άλλος τερματοφύλακας, αλλά θα εξαντληθούν πρώτα όλα τα περιθώρια με τον Κουντούλ και μετά θα κινηθούν σε άλλη περίπτωση.

Ο Κύπριος τερματοφύλακας Κυριάκος Ιωάννου που αποκτήθηκε τις προηγούμενες ημέρες περιμένει να μάθει και αυτός για τον τερματοφύλακα που θα έχει να συναγωνιστεί για την νέα χρονιά.

Κοντά σε στόπερ

Ο Νίκος Κολομπούρδας ρίχνει βάρος σε στόπερ αφού μετά και την φυγή του Σίμοφ η ομάδα ξέμεινε από στόπερ. Η πληροφόρηση που υπάρχει είναι πως ο Εθνικός είναι κοντά στην ανακοίνωση στόπερ. Ο Δημήτρης Σίμοφ δεν άργησε για πολύ να βρει ομάδα αφού πήγε στην ΑΕΚ.

Πήρε και Π. Χάτζηαρο

Αυξάνονται συνεχώς οι προσθήκες στον Εθνικό. Ο Νίκος Κολομπούρδας σε συνεργασία με τον βοηθό του Γιώτη Εγκωμίτη και τον τεχνικό διευθυντή Μάκη Παπαϊωάννου έχουν τρέξει αρκετά τον προγραμματισμό τις τελευταίες ημέρες. Ο Πέτρος Χάτζηαρος αποτελεί ένα από τα νέα αποκτήματα της ομάδας. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε και παλαιότερα στον Εθνικό και ουσιαστικά επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια.

Πηγή: http://24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου