Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Έστειλε το μήνυμα ο Φαν Πέρσι

Όποιος πιστεύει ότι χωρίς τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πάψει να πρωταγωνιστεί κάνει λάθος. 

Αυτό ισχυρίστηκε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις από την ημέρα που ενσωματώθηκε στην αποστολή, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Ντέιβιντ Μόγιες αλλά και στους συμπαίκτες του.

Ο Ολλανδός επιθετικός, ο οποίος εντυπωσίασε πέρυσι στην πρώτη του χρονιά στο «Ολντ Τράφορντ» πετυχαίνοντας 30 γκολ, περιμένει με ανυπομονησία την έναρξη της φετινής σεζόν προκειμένου όπως τόνισε να παρουσιάσει ακόμη καλύτερη εικόνα.

«Ήταν μια εκπληκτική χρονιά αλλά δεν μένω σε αυτό. Θέλω και άλλους τίτλους. Θέλω περισσότερα γκολ και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Το πέρυσι πέρασε. Τώρα έχουμε έναν νέο τεχνικό και σχεδόν την ίδια ομάδα. Θα δουλέψουμε σκληρά και ας πιστεύουν οι άλλοι ότι θέλουν για το γεγονός ότι δεν υπάρχει πλέον ο Φέργκιουσον» επεσήμανε ο Φαν Πέρσι και συμπλήρωσε

«Ο Μόγιες βρίσκεται λίγες εβδομάδες στο σύλλογο και τώρα γνωριζόμαστε. Δουλεύει πολύ σκληρά και όλοι μαζί θα διατηρήσουμε τη Γιουνάιτεντ πρώτη. Κάθε ομάδα γίνεται όλο και καλύτερη αλλά το ίδιο θα συμβεί και με εμάς».

Πηγή: http://24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου