Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ : Οι συμμετοχές των διεθνών μας στο εξωτερικό

Πέντε ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών, αγωνίστηκαν με τις ομάδες τους στο εξωτερικό το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Κωνσταντίνος Μακρίδης, Δημήτρης Χριστοφή, Παρασκευάς Χρίστου, Βίνσεντ Λαμπάν και Ντόσσα Τζούνιορ πήραν χρόνο συμμετοχής με τις ομάδες τους ενώ χαρακτηριστικό είναι πως κανείς τους δεν έφυγε ηττημένος από το γήπεδο.

Μάλιστα, ο Παρασκευάς Χρίστου πέτυχε και γκολ, στη νίκη της Panduri επί της FC Brasov.

Αναλυτικά:

Κωνσταντίνος Μακρίδης: Ήταν στην εντεκάδα και αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα της Μέταλουργκ Ντόνετσκ με την Καρπάτι, ο οποίος τελείωσε ισόπαλος 1-1. Ο αγώνα ήταν για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ουκρανίας.

Δημήτρης Χριστοφή: Αγωνίστηκε για 73 λεπτά στον αγώνα της Σιόν με τη Ζυρίχη, ο οποίος τελείωσε ισόπαλος 0-0. Το παιχνίδι ήταν για τη δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ελβετίας.

Παρασκευάς Χρίστου: Αγωνίστηκε για ενενήντα λεπτά στον αγώνα της Panduri Tg Liu κόντρα στην Brasov. Η Panduri νίκησε με 3-1 και ο Χρίστου πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 21΄. Ο αγώνας ήταν για την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ρουμανίας.

Βίνσεντ Λαμπάν: Ήταν στην εντεκάδα της Άστρα η οποία νίκησε με 4-0 την Viitorul σε αγώνα για την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ρουμανίας. Ο Λαμπάν αντικαταστάθηκε στο 74ο λεπτό.

Ντόσσα Τζούνιορ: Μπήκε ως αλλαγή στο 62ο λεπτό στον αγώνα της Λέγκια Βαρσοβίας με την Widzew. Η Λέγκια νίκησε με 5-1 σε αγώνα για την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Πολωνίας.

 Πηγή: http://www.24sports.com.cy


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου