Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Ε. Ελευθερίου: Λύνει τη σιωπή της – «Με τον Ανδρέα δεν είμαστε μαζί»

Η τραγουδίστρια μιλά για πρώτη φορά στο ελληνικό περιοδικό People και λέει ότι αυτή την περίοδο είναι μόνη της, με τον χωρισμό της να ανήκει στο πολύ πρόσφατο παρελθόν. Όπως λέει πρόκειται για κάτι πολύ δύσκολο για την ίδια, αφού ο Ανδρέας Γεωργίου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή της…

«Με τον Ανδρέα δεν είμαστε μαζί. Αυτή την περίοδο είμαι μόνη μου. Ο χωρισμός μας είναι πρόσφατος. Ξέρω πως έχουν γραφτεί διάφορα, αλλά μέχρι τώρα δεν ήμουν έτοιμη να μιλήσω. Ήθελα πρώτα να καταλάβω τι γίνεται μέσα μου» εξομολογείται η τραγουδίστρια για πρώτη φορά στο ελληνικό περιοδικό People.

Η γνωριμία της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Ανδρέα Γεωργίου έγινε πριν από οκτώ χρόνια στην Κύπρο. Στην αρχή έκαναν στενή παρέα, και μόλις πριν από ενάμιση χρόνο αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι.

Τις τελευταίες μέρες το ζευγάρι βρισκόταν στο προσκήνιο με την έντονη φημολογία σχετικά με το χωρισμό τους, κάτι που επιβεβαίωσε η ίδια η Ελευθερία Ελευθερίου…

Η ίδια μάλιστα, μιλώντας για το χωρισμό της δήλωσε: “Ένας χωρισμός είναι πάντα δύσκολος, ακόμη περισσότερο όταν αγαπάς τον σύντροφό σου” και συμπλήρωσε: “Κράτησα πολύ όμορφες στιγμές από αυτή τη σχέση, απλά δεν ήταν για να πάει άλλο”.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου