Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΕΝΠ :Έρχονται νέες προσθήκες

Νέες προσθήκες αναμένονται στην Ένωση εντός της εβδομάδας. Ο Σάσα Γιοβάνοβιτς εντείνει τις προσπάθειες του για να ενισχύσει την ομάδα του και να την παρουσιάσει ανταγωνιστική την νέα χρονιά. 

Ο Σερβοκύπριος τεχνικός μελετά αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τον ενδιαφέρουν και αναμένονται εξελίξεις τόσο για τον επιθετικό κορυφής όσο και για τον αριστερό μπακ αλλά και για τους πλάγιους επιθετικούς.

Ξεκινά ο Σέμποκ

Ο νέος τερματοφύλακας της Ένωσης Ζολτ Σέμποκ που βρίσκεται στο Παραλίμνι από το Σάββατο, ενσωματώνεται από σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα και ξεκινά προπονήσεις. Ο Ούγγρος πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΠ θα περάσει και από ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί και επίσημα από την Ένωση. 

Ο Σέμποκ μαζί με τους δύο Παραλιμνίτες Ανδρέα Κίττο και Ανδρέα Ευσταθίου θα αποτελέσουν το τρίο των τερματοφυλάκων για την νέα σαιζόν. Και τους τρεις περιμένει πάρα πολλή δουλειά από τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων Πανίκο Χαραλάμπους.

Τρεις από Σέλουκ

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε ο Ντιμίτρι Σέλουκ θα στείλει στην Ένωση ακόμη 3 Αφρικανούς ποδοσφαιριστές. Είναι γνωστό ότι ο Ουκρανός ατζέντης έστειλε ήδη στην Ένωση και δοκιμάζεται τον Ουκρανό συμπατριώτη του μέσου Μπόροβετς Μάκσιουμ. Ο Σάσα Γιοβάνοβιτς θα αποφασίσει τις προσεχείς ημέρες για την τύχη του Μάσκσιουμ.

Αναμονή για τον Γκανέζο

Στην Ένωση βρίσκονται σε αναμονή για τον Αφρικανό επιθετικό που επέλεξε ο Σάσα Γιοβάνοβιτς. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε διαδικασία έκδοσης βίζας για να έρθει στην Κύπρο. Σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με τον Αφρικανό επιθετικό ο κ. Γιοβάνοβιτς έχει στα υπόψη του άλλο ποδοσφαιριστή.

Τρεις για την θέση του αριστερού μπακ

Στον Σάσα Γιοβάνοβιτς έχουν προταθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές για την θέση του αριστερού μπακ. Μεταξύ αυτών είναι ένας Σλοβένος, ένας Βραζιλιάνος και ένας Πορτογάλος τους οποίους αξιολογεί το αφεντικό των βυσσινί και αναμένονται εξελίξεις. Εκτός από αριστερό μπακ ο Σάσα Γιοβάνοβιτς μελετά και περιπτώσεις πλαγίων επιθετικών και αναμένονται εξελίξεις.

Τετάρτη ο Κατσιάνα

Ένα από τα αποκτήματα της Ένωσης ο Ρικάρντο Κατσιάνα τελικά θα έρθει στην Κύπρο την Τετάρτη. Ο Πορτογάλος επιτελικός τέλεσε τον γάμο του και πήρε άδεια από τον προπονητή κ. Γιοβάνοβιτς μέχρι την Τετάρτη.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα αποκτήματα από την ξένη αγορά, δίνουν καθημερινά το παρών τους στις προπονήσεις. Πρόκειται για τους δύο στόπερ Γκαλ και Γκράβιτς, τους μέσους Ντόλιμιρ και Ενιόπβου.

Συνεχίζονται οι διπλές

Μετά το διήμερο ρεπό του Σαββατοκύριακου και τις ανάσες που πήραν οι ποδοσφαιριστές, σήμερα επανέρχονται στο γήπεδο και ξεκινούν και πάλι οι διπλές προπονήσεις. Το πρωί οι προπονήσεις έχουν να κάνουν με την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών και το απόγευμα ο κ. Γιοβάνοβιτς δουλεύει με μπάλες. Αύριο είναι προγραμματισμένη η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας.

Είδε το Κούκλια – Ερμής ο Σάσα

Ο Σάσα Γιοβάνοβιτς εκμεταλλευόμενος το διήμερο ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του, πήγε στα Κούκλια και είδε το φιλικό της τοπικής ομάδας με τον Ερμή για να πάρει μία γεύση από τις αντίπαλες ομάδες της πρώτης κατηγορίας.
Πηγή: http://24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου